Entrepenadingenjör till Scandrock

Entrepenadingenjör till Scandrock

Är du i början av din karriär och vill utvecklas i en roll som entrepenadingenjör?

Har du förmågan att prioritera och vill arbeta i en roll där du har mycket frihet under eget ansvar?

Då kan tjänsten som entrepenadingenjör hos vår kund Scandrock vara någonting för dig!

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Vi kommer att gå igenom ansökningar efter julledigheten, intervjuer förväntas att hållas vecka 3 & 4.

Scandrock grundades 2005 och i dagsläget ca 30 anställda.

De erbjuder marknaden totalåtaganden inom bergschakt, men även enskilda tjänster, tex bergsprängning, spräckning, sågning samt krossning där så önskas.

Innovation och utveckling av maskiner sker i egen regi. Detta med fokus på att förbättra arbetsmiljön samt för att kunna utföra alla typer av arbeten, där konventionell utrustning inte alltid räcker till.

Dina arbetsuppgifter

Som entreprenadingenjör är du en viktig spelare i Scandrocks projekt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer framförallt innebära att vara ett tekniskt- och administrativt stöd i projekten. Du stöttar platschefen kring upprättande av att ta fram olika dokument såsom arbetsmiljöplaner, arbetsbredningar, protokoll och egenkontroll. av planeringsunderlag, produktionskalkyler, tidplaner och ekonomiavstämningar. Beroende på projektens storlek, stöttar du ett eller flera projekt samtidigt.

Projekten finns på olika orter exempelvis, Sthlm, Norrköping och Alingsås vilket innebär att du kommer vara en hel del på resande fot och ibland förekommer övernattningar. Du beräknas vara på kontoret i Uppsala ca 2-3 gånger i månaden och en del arbete kan också göras hemifrån när du blivit mer självständig i din roll.

Din profil

Skallkrav:

Eftergymnasial utbildning inom byggteknik

Flytande i Svenska i både tal och skrift

Mycket goda kunskaper i Engelska

B-körkort

För att lyckas i rollen som entrepenadingenjör är du flexibel då tjänsten innefattar resande och du har en förmåga att prioritera. Du ser dig själv på ett mindre företag där det är korta beslutsvägar och där du som individ blir en viktig nyckelspelare för laget. Du har förmågan att leda ditt eget arbete och trivs i en roll som ger dig möjlighet till mycket frihet under eget ansvar.

Övrigt:

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Kontor i Uppsala, men möjlighet att bo på annan ort finns.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av OnePartnerGroup och Scandrocks önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till OnePartnerGroup.Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom OnePartnerGroup men du kommer anställas direkt hos Scandrock.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 feb 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se