ValueOne söker en Planeringschef till vår kund ScandiNova Systems i Uppsala som är en världsledande tillverkare och utvecklare av banbrytande högspänningsaggregatorer (pulsmodulatorer och RF-system). Uppdraget ska tillsättas snarast och det finns goda möjligheter till tillsvidareanställning hos kunden efter fullgjort uppdrag.

Om rollen
Som Planeringschef ansvarar du för planeringsprocesser på kort och lång sikt kopplade till produktion, kundorder och transporter. Vidare innebär arbetet att hantera kundorder och koordinera och följa upp utleveranser.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Huvudplanering och kapacitetsplanering.
  • Vara personalansvarig över två medarbetare.
  • Produktionsplanering och lagerstyrning av färdigvaror.
  • Transportplanering.
Erfarenhet och kompetens
Du har erfarenhet inom kvalificerade planeringsprocesser i en tillverkande organisation. Vidare kräver rollen flytande engelska och svenska, i tal och skrift. Erfarenhet av att arbetsleda personal är meriterande. Vi ser gärna sökanden med eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande erfarenhet. Som person är du driven och bra på att kommunicera. Du trivs i en dynamisk miljö med högteknologiska produkter.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 17 aug 2022 (41 dagar kvar)