Bar & Serveringspersonal till Arlanda

Bar & Serveringspersonal till Arlanda

Dina arbetsuppgifter

Till SSP på Arlanda rekryterar vi nu bar & Serveringspersonal. Tjänsten är på 100% och är en tillsvidareanställning med tillämpad provanställning med start omgående.

Vi söker medarbetare som vill arbeta med SSP på deras barer på Arlanda. Hos SSP får du arbeta med spännande koncept såsom Sky Horizon, Uncorked, Famous bar, O´Learys & Cosmopolitan som har en lyxig tvist till den traditionella puben.

På barerna arbetar du tillsammans med ett engagerat team och tillsammans levererar vi förstklassig service och trevlig atmosfär. Arbetsuppgifterna i baren är varierande och inkluderar bland annat tillberedning av diverse dryck och kassahantering.

Din profil

Vi söker dig som sätter gästen i första rummet och har ett brinnande intresse för mat, dryck och service. För att trivas i rollen är det viktigt att du har god förmåga att samarbeta, att du trivs i att ta ett stort personligt ansvar, att du är resultatfokuserad och du ständigt strävar efter att utveckla dig själv och andra.

Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet av att arbeta i bar eller på restaurang. Då vi verkar i en internationell miljö talar och skriver du bra svenska och har goda kunskaper i engelska.

Du behöver vara 20 år då vi serverar alkohol.

Det är meriterande om du har erfarenhet av a la carte servering, arbete som bartender och om du har goda vinkunskaper.

Arbetstiden är skiftarbete med tider som följer flygets avgångstider med både tidiga morgon och sena kvällar på vardagar och helger. Det är en fördel om du bor nära Arlanda och har tillgång till bil då det ibland kan vara svårt att ta sig till arbetsplatsen med kollektiva färdmedel vissa arbetspass.

För att få arbeta på flygplatsen krävs en godkänd säkerhetsprövning och registerkontroll, vilket bl.a. innebär att du kan styrka din sysselsättning under de fem senaste åren. Detta ska styrkas i form av intyg eller betyg, säkerställ att du kan få fram detta och förbered dig så gott du kan inför en eventuell intervju.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar SSP med Clockwork Bemanning & Rekrytering.
Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Bita Kaplan via mejl: Bita.Kaplan@clwork.se eller telefon 070-821 53 13.
Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför via www.clockworkpersonal.se snarast möjligt.

Jag ser fram emot din ansökan. Välkommen!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juli 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/