Telemontör Entreprenad Uppsala

Telemontör Entreprenad Uppsala

Våra medarbetare är nyckeln till vår framgång, vill du bli en del av den?

Sallén är ett företag med korta beslutsvägar, god stämning och lojala medarbetare. Vi söker nu en självgående och tekniskt intresserad telemontör till vår entreprenadavdelning.

Rollbeskrivning

I den här rollen blir du en del av ett arbetslag på vårt största affärsområde, Entreprenad. Som telemontör utför du teleinstallationer på våra byggentreprenader runt om i Mälardalen och ansvarar för utförande och färdigställande av entreprenadens telesystem.

Arbetsuppgifterna utgår från bygghandlingar och ritningar och du befinner dig på allt från små till stora projekt, allt ifrån bostäder och skolor till sjukhus och kontor. Hos oss får du vara med på spännande projekt där du får möjlighet att utvecklas i din roll som telemontör.

Tjänsten utgår från vårt kontor i Uppsala.

Vi söker dig som
  • Har gymnasieutbildning med relevant inriktning
  • Har erfarenhet av installationer med ritningar och teleregistrering som underlag
  • Har god kunskap om hur du läser teleregistrering skapad i ELKODA
  • Har god kunskap om hur du använder mätinstrument som används vid inmätning av nätverk
  • Har goda kunskaper i montering & korskoppling som berör svagströmsanläggningar
  • Innehar B-körkort
  • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Det är meriterande om du har erfarenhet av följande:
  • Installation av brandlarm och passersystem
  • Installation i teknikutrymmen så som kontaktering och korskoppling av stativ
  • Fibersvetsning
Personliga egenskaper

Kvalitet är viktigt för oss på Sallén Elektriska och vi arbetar i alla led för att upprätthålla den. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar mot att leverera hög installationskvalitet. Vi tror att du har ett tekniskt intresse, en god initiativförmåga och att du lockas av att ha varierade arbetsuppgifter där varje dag inte är den andra lik.

Om Sallén

Sallén Elektriska är ett familjeägt företag i 3:e generationen som under snart 70 år utfört stora som små elinstallationsprojekt åt våra kunder i Uppsala, Stockholm och Mälardalen. Företagskulturen kännetecknas av god gemenskap, korta beslutsvägar och stort ansvarsutrymme där våra medarbetare är nyckeln till vår framgång.

Våra värdeord - Ansvar, Kvalitet, Respekt och Tillsammans - bär vi på Sallén med oss i allt vi gör. Den vägleder oss i vårt agerande mot varandra, både som medarbetare, ledare och aktörer på marknaden - nu och i framtiden. Du som identifierar dig med vår värdegrund och vill bli en del av oss är varmt välkommen med din ansökan!

Passar du in på profilen? Tveka inte att ansöka redan idag!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 dec 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sallén Elektriska AB har funnits i Mälardalen sedan 1950 och vi är idag 330 medarbetare med en omsättning på ca 660 miljoner kronor. Sallén ska vara en av de marknadsledande aktörerna i Mälardalsregionen, med huvudkontor i Uppsala, när det gäller kraft-, tele- och nätverksinstallationer. Våra produkter och tjänster skall alltid stå för hög kvalitet och god service.