Våra medarbetare är nyckeln till vår framgång, vill du bli en del av den?

Sallén är ett företag med korta beslutsvägar, god stämning och lojala medarbetare. Vi behöver nu förstärka vår Entreprenadavdelning i Uppsala med en självgående och driven projektledare. Om du vill du ha en omväxlande roll med goda möjligheter att utvecklas kan det här vara tjänsten för dig!

Rollbeskrivning

Som projektledare på Entreprenad leder du både större och mindre projekt. Arbetsuppgifterna innebär bland annat att, i nära samarbete med ledande montör, vara arbetsledare för de montörer som arbetar i projekten. Du ansvarar för att hålla både tidsramar och projektbudget samt för att under projektets samtliga faser hålla god kontakt med våra uppdragsgivare. I din roll ingår även att arbeta löpande med prognoser och internrapportering kring dina projekt. Du ansvarar för bemanningsplaneringen i projekten samt för att vi arbetar i enlighet med gällande kvalité- och arbetsmiljöregler.

Vi söker dig som har
  • Gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot el
  • Erfarenhet av arbete som projektledare
  • Goda kunskaper inom elinstallation
  • B-körkort
  • God datavana
Personliga egenskaper

Kvalitet är viktigt för oss på Sallén Elektriska och vi arbetar i alla led för att upprätthålla den. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar mot att leverera hög kvalitet i ditt arbete. Vi tror att du lockas av utmanande och varierade arbetsuppgifter där varje dag inte är den andra lik.

För att lyckas väl i rollen tror vi att du är en person som trivs med att leda andra och som har lätt för att se och förstå helheten i olika sammanhang. Du är kostnadsmedveten i frågor kring exempelvis materialval, samtidigt som du är lyhörd för kundens önskemål och ser möjligheter till merförsäljning. Du är självständig, ansvarsfull och initiativtagande i ditt arbete och vet att det yttersta ansvaret för en nöjd beställare alltid är ditt - att göra och genomföra goda affärer är därför en av dina drivkrafter!

Om Sallén

Sallén Elektriska är ett familjeägt företag i 3:e generationen som under snart 70 år utfört stora som små elinstallationsprojekt åt våra kunder i Uppsala, Stockholm och Mälardalen. Företagskulturen kännetecknas av god gemenskap, korta beslutsvägar och stort ansvarsutrymme där våra medarbetare är nyckeln till vår framgång.

Våra värdeord - Ansvar, Kvalitet, Respekt och Tillsammans - bär vi på Sallén med oss i allt vi gör. Den vägleder oss i vårt agerande mot varandra, både som medarbetare, ledare och aktörer på marknaden - nu och i framtiden. Du som identifierar dig med vår värdegrund och vill bli en del av oss är varmt välkommen med din ansökan!

Passar du in på profilen? Tveka inte att ansöka redan idag!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 nov 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sallén Elektriska AB har funnits i Mälardalen sedan 1950 och vi är idag 330 medarbetare med en omsättning på ca 660 miljoner kronor. Sallén ska vara en av de marknadsledande aktörerna i Mälardalsregionen, med huvudkontor i Uppsala, när det gäller kraft-, tele- och nätverksinstallationer. Våra produkter och tjänster skall alltid stå för hög kvalitet och god service.