Kalkylassistent

Kalkylassistent

Våra medarbetare är nyckeln till vår framgång, vill du bli en del av den? Är du på väg ut i arbetslivet eller har du arbetat i något år? Söker du en tjänst på ett företag med korta beslutsvägar, god stämning och lojala medarbetare? Är du driven, noggrann och strukturerad samt trivs med att arbeta självständigt? Då kanske du är vår nya kalkylassistent! Hos oss får du arbeta i en trivsam miljö med trevliga kollegor. Vi erbjuder dig balans mellan arbetsliv och fritid och goda möjligheter till utveckling.

Rollbeskrivning

Du blir en del av vår projektgrupp vars uppgift är att kalkylera, utföra projektunika inköp, arbeta med projekteringssamordning samt ta fram underlag för ekonomisk uppföljning inom våra entreprenadprojekt. Dina närmaste kollegor är kalkylatorer, projektörer och projektekonomer och ert gemensamma mål är att säkerställa kostnadskontroll från start till mål i våra entreprenadprojekt.

I rollen som kalkylassistent på Sallén Elektriska kommer du initialt stötta våra kalkylatorer i deras arbete genom att utföra enklare kalkyluppgifter. Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att mängda material. Arbetet sker digitalt i verktyget Bluebeam och går ut på att mängda antalet apparater, armaturer, stegar, kablar etc. Andra uppgifter relaterade till avdelningens arbete kan komma att ingå i rollen.

Vi söker dig som
  • Har en avslutad gymnasieutbildning
  • Känner dig bekväm att arbeta i olika datorsystem och har goda kunskaper i Excel
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Det är meriterande om du har kunskap inom el och/eller erfarenhet av att arbeta i Bluebeam.

För att lyckas i rollen är det inte dina förkunskaper som är det viktigaste utan vi lägger störst vikt vid personlig lämplighet. Vi tror att du har ett noggrant och effektivt arbetssätt samt är tålmodig och uthållig, detta eftersom uppgifterna behöver bli utförda i rätt tid, på ett korrekt sätt och med god kvalité. Du har lätt för att se detaljernas påverkan på helheten och drivs av att se hur du i ditt arbete skapar förutsättningar för att vi senare uppnår kvalitet och lönsamhet i projekten. Trivs du med att gå in i din egen värld och trots att arbetsuppgiften är enkel se varje räknat objekt som en seger, då är du rätt person för oss.

Om Sallén

Sallén Elektriska är ett familjeägt företag i 3:e generationen som under snart 70 år utfört stora som små elinstallationsprojekt åt våra kunder i Uppsala, Stockholm och Mälardalen. Företagskulturen kännetecknas av god gemenskap, korta beslutsvägar och stort ansvarsutrymme där våra medarbetare är nyckeln till vår framgång.

Våra värdeord - Ansvar, Kvalitet, Respekt och Tillsammans - bär vi på Sallén med oss i allt vi gör. Den vägleder oss i vårt agerande mot varandra, både som medarbetare, ledare och aktörer på marknaden - nu och i framtiden. Du som identifierar dig med vår värdegrund och vill bli en del av oss är varmt välkommen med din ansökan!

Passar du in på profilen? Tveka inte att ansöka redan idag!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 dec 2019 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sallén Elektriska AB har funnits i Mälardalen sedan 1950 och vi är idag 330 medarbetare med en omsättning på ca 660 miljoner kronor. Sallén ska vara en av de marknadsledande aktörerna i Mälardalsregionen, med huvudkontor i Uppsala, när det gäller kraft-, tele- och nätverksinstallationer. Våra produkter och tjänster skall alltid stå för hög kvalitet och god service.