Redovisningsekonom på deltid till SLU

Redovisningsekonom på deltid till SLU

Till vår kund SLU söker vi nu en driven och självgående redovisningsekonom på deltid. Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå till slutet av juni. Detta är ett längre konsultuppdrag där du blir anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom ska du kunna arbeta självständigt med redovisning av SLU:s anläggningstillgångar, inkl. inventering samt rådgivning till institutioner. För denna tjänst ser vi att du kan arbeta en dag i veckan, en omfattning på 20 %.

Vem är du?

För denna roll ser vi att du har arbetat som redovisningsekonom eller liknande under minst fyra år. Du har erfarenhet av Agresso och av arbete med anläggningstillgångar. Vidare ser vi även att du tidigare har arbetat vid statlig myndighet och det är meriterande är om du har tidigare erfarenhet av att arbeta vid universitet.

Som person ser vi att du är noggrann, strukturerad och självständig, du har framför allt en positiv attityd och ett stort intresse för ekonomi och siffror samt har ett öga för detaljer. Vidare är du flexibel, lösningsorienterad och att du bemöter med god service.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 25 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.