IT-tekniker sökes för uppdrag hos SLU

IT-tekniker sökes för uppdrag hos SLU

För Sveriges lantbruksuniversitets räkning söker vi nu en IT-tekniker. Du erbjuds en spännande tjänst i en organisation som värdesätter lärande och utveckling. Tjänsten är på heltid och start sker enligt överenskommelse. Arbetsplatsen finns på Ultuna, där IT-avdelningen huserar i nya fina lokaler med naturnära omgivning. Inledningsvis kommer du att vara anställd som konsult hos Poolia och för rätt person kan möjlighet till anställning hos SLU finnas, då behov av denna tjänst finns fortsättningsvis.
Urval och intervjuer sker löpande under processen, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som IT-tekniker vid SLU kommer du att ge användarstöd till studenter och anställda både på plats och via telefon/fjärrstyrning. Du kommer även att sköta underhåll gällande både hård- och mjukvara i klientmiljö (främst Windows men även Mac). Hårdvaran innefattar även surfplattor och avancerade telefoner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetat några år som IT-tekniker inom IT/data. Har du dessutom lämplig utbildning inom området ser vi det som meriterande.

Du har...
  • mycket goda kunskaper i Windows OS och andra Microsoft produkter
  • arbetat med roaming profiles och redirected folder
  • goda kunskaper i Active Directory
  • erfarenhet av GPO och SCCM
  • erfarenhet av felsökning/installation i hårdvara
  • kompetens inom virussanering och återskapande av data
  • erfarenhet av arbete med ärendehanteringssystem
Har du Mac-kompetens ser vi detta som mycket meriterande. B-körkort är ett krav, liksom mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
Som person är du mycket serviceinriktad, har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i grupp med kollegor och kunder. Du har en positiv inställning där du anser att det mesta går att lösa.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

SLU

IT-avdelningen är en del av universitetsadministrationen vars uppgift är att ge service och verksamhetsstöd till i första hand SLU: s institutioner. IT-avdelningen har till uppgift att leverera IT-lösningar inom SLU och att stödja personal och studenter i IT-frågor. Inom IT-avdelningen arbetar ca 100 personer på fem orter i landet.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 28 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.