AV-tekniker till IT- avdelningen på SLU i Uppsala

AV-tekniker till IT- avdelningen på SLU i Uppsala

Till IT-avdelningen på SLU söker vi nu för ett konsultuppdrag en AV-tekniker med start så snart som möjligt. Uppdraget kommer att fortlöpa fram till slutet av november med eventuell chans till förlängning.
IT-avdelningen är en del av universitetsadministrationen vars uppgift är att ge service och verksamhetsstöd till i första hand SLU: s institutioner. IT-avdelningen har till uppgift att leverera IT-lösningar inom SLU och att stödja personal och studenter i IT-frågor. På IT-avdelningen arbetar ca 100 personer på fem orter i landet.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under processens gång och tjänsten kan därmed bli tillsatt innan ansökningstiden har gått ut. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som AV-tekniker kommer du arbeta med utrustning och tjänster främst inom AV-teknik och ha daglig kontakt med kunder och kollegor. Du kommer att jobba på enheten för IT-komstöd på IT-avdelningen där AV-stöd ingår.
I arbetet ingår att sköta underhåll, administrera bokningar, felsöka, uppdatera och byta ut/installera utrustning med mera. Du kommer exempelvis att arbeta med:
  • felsökning och felhantering av AV-utrustning och videokonferenser
  • support i helpdesk, via telefon och via fjärrstyrning
  • videokonferenshantering, hårdvarukonfiguration och mjukvara
  • hantering av ljusprogrammering, ljusmixning med mera.
  • livesändningar av konferenser och högtider
  • konferenssupport vid event och interna bokningar
  • bokning av videokonferenser .
Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som har en relevant teknikinriktad utbildning och/eller relevant erfarenhet samt ett par års erfarenhet som supporttekniker. Vidare har du kunskap om konferensutrustning (ljud- och bildanläggningar) och uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.
Har du erfarenhet av videokonferensutrustningar, filmredigering och kunskap inom ljusmixning och ljusprogrammering samt har B-körkort är det meriterande.

För uppdraget som AV- och supporttekniker, behöver du kunna planera dina arbetsuppgifter väl, eftersom du styr mycket av ditt arbete själv. För att lyckas väl i rollen behöver du vara lyhörd och ha en mycket god samarbetsförmåga. Du tycker att det är kul med teknisk problemlösning. Är kreativ med lite "touch" om situationen så kräver. Du är serviceinriktad och dessutom tror vi att du är en stresstålig, strukturerad och utåtriktad person som har lätt för att engagera dig i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.