Ekonomiadministratör till Artdatabanken vid SLU

Ekonomiadministratör till Artdatabanken vid SLU

ArtDatabanken är ett kunskapscentrum för Sveriges arter och naturtyper. Här arbetar biologer, kommunikatörer och systemutvecklare, tillsammans är vi ca 90 personer. ArtDatabanken bidrar till en hållbar förvaltning av naturresurser genom att samla in, analysera och tillgängliggöra data samt beskriva och presentera fakta om biologisk mångfald. Vi samverkar nationellt och internationellt med naturvårdsnyttan i fokus.
Hos oss ingår du i en positiv arbetsgrupp om sex personer och deltar i nätverk vid hela SLU. ArtDatabanken är beläget i centrum av campusområdet och samtidigt nära naturen.

Arbetsuppgifter

Detta är en ny tjänst, som är både varierande och utvecklande. Du kommer att ha tre roller. Som projektekonom stöder du forskare och projektansvariga samt arbetar med budget, uppföljning, redovisning, analyser och dokumenthantering. Som ekonomiregistrerare ansvarar du för hantering av leverantörsfakturor samt beställningar i Proceedo leverantörssystem. Du kommer även, som arkivansvarig, att arbeta med informationshantering i vårt ärendehanteringssystem Public 360,det vill säga vara ansvarig för klassificering, registrering och arkivering i vårt arkiv.

Profil

För att trivas i rollen ska du kunna se helheter, skapa struktur och vara serviceinriktad. Du kommer att arbeta tillsammans med olika delar av organisationen och därför krävs det att du har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du arbetar på ett effektivt sätt och kan självständigt sätta dig in i och ansvara för nya arbetsuppgifter.

Det är meriterande om du har erfarenhet av Agresso, Proceedo, Prisma, Primula, Public 360, projektansökningar och har ett intresse för biologi. Det är även meriterande om du har vana av att tala inför en större grupp samt att utbilda inom administrativa system. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du har gymnasieutbildning inom relevant område och flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, alternativt motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig. Du har ett stort administrativt kunnande och har tidigare arbetat i en administrativt tung roll. Du talar och skriver svenska och engelska flytande.

Om SLU

Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.
SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.
SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 19 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.