Vill du arbeta med Business Control i ett miljardprojekt?

Vill du arbeta med Business Control i ett miljardprojekt?

Fresenius Kabi AB expanderar och söker nu en affärsmässig controller som skall arbeta i nästa stora projekt, rollen är helt ny och du kommer vara en stödjande funktion i uppbyggnaden av en ny produktionsanläggning. Som controller får du en utmanande roll där du arbetar nära ansvarig Program Director för projektet. Du supporterar i projektprocessen för att stärka kvalitet och uppföljning, du utför investerings- och kostnadsuppföljningar och du hjälper även gärna till med enklare uppgifter för att nå uppsatta mål.

Tjänsten ingår i ett team om 6 controllers och du rapporterar till Director Controlling. Rollen innefattar även stöttning av fler projekt där dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär;
  • NPV och produktionskalkyler
  • Uppföljning av kostnader
  • Investeringsberäkningar
  • Budgetering och planering
  • Månads och årsbokslut
Resor förekommer mellan anläggningarna Uppsala och Brunna, men beroende på vad som passar dig bäst kan du välja var du vill utgå ifrån.

Vem är du?
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning, så som civilekonom eller civilingenjör. Du bör ha flerårig erfarenhet av controlling och ovanstående uppgifter, kanske har du tidigare även arbetat med projektredovisning, som projektledare eller som managementkonsult. Gärna inom läkemedelsbranschen eller inom produktion. Avancerad erfarenhet av Excel och ett genuint intresse av system, meriterande med erfarenhet av SAP. Flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen tror vi att du trivs i affärsnära roller i internationella miljöer, du har en god analytisk förmåga och ett intresse av tillverkningsindustri. Som person är du strukturerad och självgående. Du har ett starkt driv, får saker att hända och värdesätter tydlighet och kommunikation.

Ansökan
I den här rekryteringen har Fresenius Kabi AB valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta Isabell Bengtsson på 072-973 02 17 eller isabell.bengtsson@sjr.se

Urval och intervjuer sker löpande men ansök gärna så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Om Fresenius Kabi
Vi är ett växande företag med cirka 1100 anställda i Sverige, och över 37 000 anställda världen över. Vi är stolta över våra produkter och det genomsyrar hela företaget. I våra medarbetarundersökningar lyfts kollegorna, utvecklingsmöjligheterna och den familjära stämningen upp som några av de bästa sakerna med att arbeta på Fresenius Kabi.

Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Vår världsomfattande utsträckning innebär att där finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.

Titel: Plant Controller, Business Controller, Project Controller
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 jan 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.