HR-partner till välkänt företag i Uppsala

HR-partner till välkänt företag i Uppsala

SJR söker en HR-partner på deltid som vill ta uppdrag på ett företag verksamt inom e-handel. I rollen ligger fokus på brett HR-arbete med chefstöd samt att driva personalfrågor. Du ansvarar för dina områden självständigt och har kontakter internt både mot ledare och medarbetare.

Du arbetar bland annat med;
  • Fackliga förhandlingar och arbetsrättsfrågor
  • Chefsstöd
  • Medarbetarundersökningar
  • Hålla utbildningar
  • Arbetsmiljö och rehab
Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Charlotta Ezitis Holmström 076-647 16 57 eller Isabell Bengtsson 072-973 02 17. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-11-23.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - med kontor i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: HR-partner, HR-konsult, HR-generalist, HR-specialist, HR-stöd, HR-administratör
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 23 nov 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.