Controller till vår kund i Uppsala

Controller till vår kund i Uppsala

Till ett långt konsultuppdrag på minst 1 år söker vi dig som vill bli anställd som en av våra uppskattade konsulter eller du som vill ha uppdrag som underleverantör.

Vår kund är en myndighet i Uppsala som behöver förstärka ekonomiavdelningen som är under uppbyggnad. I den här rollen kommer du att arbeta med planering, genomförande, uppföljning och analys. Som controller arbetar du både operativt och strategiskt tillsammans med ekonomichefen.

Arbetet innebär bland annat
  • Leda uppföljnings-, planerings-/budgetprocessen tillsammans med ekonomichef
  • Stödja och verka för en sammanhållen uppföljnings-, planerings-/budgetprocess.
  • Säkerställa korrekta beslutsunderlag till ledningen.
  • Delta i framtagande och analys av relevanta nyckeltal för verksamhet, personal och ekonomi.
  • Jobba med styrning av rationalisering /effektivisering i verksamheten
  • Utveckla ekonomistyrning tillsammans med kollegor och ekonomichef
  • Ansvara för avtals-och investeringsprocessen
  • AdHoc analyser
Din bakgrund
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom ekonomi och controlling eller motsvarande och har tidigare erfarenhet från området. En fördel är om du har erfarenhet från en större organisation.

Arbetet kräver mycket goda kunskaper i Excel samt att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift

För att du ska passa för och trivas i den här rollen ser vi att du är en kommunikativ och omdömesgill person som ser vad som behöver göras, agerar utan uppmaning och har lätt för att samarbeta. Som person är du positiv, prestigelös och inte rädd för att ta tag i nya utmaningar. Du har intresse av att förstå verksamheten och kan stötta chefer och medarbetare med bra analyser och pedagogiska presentationer. Du fungerar väl i grupp och är bra på att bygga förtroendefulla relationer men samtidigt som du kan arbeta självständigt inom eget ansvarsområde.

Tjänsten innebär sekretessprövning och registerkontroll innan anställning.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Linnea Järverup på 0708-23 41 45. Sista ansöknigsdag 2022-05-24, ansök gärna så snart som möjligt, vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Kontaktperson Linnea Järverup
Telefon 0708-23 41 45
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.