Biträdande Jordbruksförvaltare Uppsala Akademiförvaltning

Biträdande Jordbruksförvaltare Uppsala Akademiförvaltning

Uppsala Akademiförvaltnings verksamhet är uppdelad i fyra affärsområden: Jordbruk, skogsbruk, stadsfastigheter och finansförvaltning. Jordbruksförvaltningen omfattar ca 15 000 hektar mark, varav cirka 13 500 hektar åkermark och cirka 1 100 hektar betesmark. I dessa ingår 38 gårdsarrenden och ett 100-tal sidoarrenden. Det gör oss till den största enskilda jordbruksförvaltningen i landet! Vi drivs utan privat vinstintresse där all avkastning går till forskning och studier vid Uppsala Universitet. På det centralt belägna kontoret i Uppsala arbetar 25 personer.

Till Jordbruksförvaltningen söker vi nu en ny kollega som vill arbeta tillsammans i vårt team på 5 personer! Vi erbjuder ett omväxlande, utvecklande arbete i en positiv och stimulerande arbetsmiljö där introduktion, lärande och fortbildning är en viktig och naturlig del av företagskulturen.

I rollen som biträdande jordbruksförvaltare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att tillsammans med dina kollegor arbeta med arrende, intrångsfrågor, avtal och markförbättringar. Arbetet innebär mycket kontakter både internt och externt med företag, grannar, olika entreprenörer, myndigheter. Du har också löpande kontakt med våra arrendatorer och besöker dem ute på plats.

Vidare kommer du att ha stort fokus på att arbeta med vår digitalisering. Det innebär bl.a. att du har ansvar för avdelningens databashantering, arkiv, digitala byggnadsbeskrivningar och digitala karthantering.

Din bakgrund
Vi söker dig med akademisk utbildning som agronom, ekonomagronom, lantmästare, lantmätare eller annan likvärdig utbildning. Du behöver ha någon form av erfarenhet av jordbruksverksamhet med stor förståelse för en jordbrukares vardag och verklighet. Vidare har du ett stort intresse för IT/digitalisering inom vårt område. Vi söker dig som är i början av din karriär; du tar din examen inom kort och söker ditt första arbete, alternativt har du arbetat några år efter din utbildning.

För att kunna besöka våra gårdar krävs att du har körkort och tillgång till egen bil. Vidare är goda kunskaper i svenska i tal och skrift en förutsättning för att klara av arbetet.

Det är meriterande med kunskap inom fastighetsjuridik samt erfarenhet av praktiskt jordbruksarbete.

Som person är du samarbetsorienterad och bra på att skapa långsiktiga relationer. Du är kommunikativ, social och har samtidigt förmågan att arbeta självständigt. Du är bra på att arbeta strukturerat och kan planera och administrera ditt arbete. Vidare krävs god ekonomisk medvetenhet, du är en person som förstår och kan tillämpa affärsmässiga principer.

Ansökan
I den här rekrytering har Uppsala Akademiförvaltning valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotta Ezitis Holmström, 076 647 16 57 alternativt jordbrukschef Curt Malmenstedt 070 346 00 12. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-12-07. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy

Om Uppsala Akademiförvaltning
Vi har en lång historia av långsiktiga investeringar. Inte bara när det kommer till kapitaltillväxt, utan också i att bygga relationer till hyresgäster, arrendatorer, kunder och intressenter.

Uppsala Akademiförvaltning förvaltar 610 stiftelser med kapital som genom århundraden donerats av människor med sina egna personliga drömmar om en bättre värld. Deras bidrag fortsätter att förändra världen långt efter att de själva är borta.

Vi drivs utan privat vinstintresse och bidrar årligen med betydande ekonomiska medel till forskningen vid Uppsala universitet.

Vi arbetar hårt för att ligga rätt idag, med siktet långt in i framtiden.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Jordbruk & Fiske
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 dec 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.