Teamledare till IT-servicedesk

Teamledare till IT-servicedesk

Brinner du för hög service och samtidigt har förmågan att engagera dina medarbetare, då kan det här vara jobbet för dig. Arbetet som teamledare består av att vara ansvarig för en del av vår kunds servicedesk som består av ca 15 medarbetare. Vidare kommer du att vara ansvarig för IT-supportens förbättrings och utvecklingsarbete samt säkerställa dess leveranser tillsammans med dina medarbetare. I ditt uppdrag ingår att planera, leda och fördela det dagliga arbetet men även vara en stor del i det själv. Stor del av din arbetstid kommer att innefatta operativt arbete i servicedesken. Du möts dagligen av alla möjliga utmaningar som kan tänkas förekomma rörande IT.

Du kommer att arbeta i en servicedesk som håller en hög kvalitet i det man gör och är väl ansedd för sin kompetens och kvalitet. Du erbjuds en miljö som präglas av en hög tilltro till dess medarbetare där varje person tar ett stort ansvar för sitt jobb.

Vem är du?
Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av användarsupport med inriktning mot IT. Vi ser det positivt om du har erfarenhet av att kombinera både tekniskt och kundorienterat arbete, gärna i en arbetsledande roll. I grunden har du en relevant utbildning och erfarenhet inom IT.

Du är den som motiverar dina kollegor till delaktighet och engagemang. Du är lugn men ändå drivande med en lösningsorienterad förmåga och med fokus på en hög servicenivå. För dig är det självklart att leda genom en tydlig kommunikation, där du följer upp och säkerställer leveranser.

I ditt arbete ser du till helheten och gör avvägningar, prioriteringar och fattar beslut utifrån helhetens bästa. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper

Om din anställning
Ovanstående är ett konsultuppdrag där du erbjuds tillsvidareanställning hos SJR i Uppsala. Uppdraget startar så snart som möjligt och förväntas pågå minst sex månader. Det här blir ditt första uppdrag i din nya roll hos oss som konsult. Det finns möjlighet till förlängning på uppdraget alternativt ett nytt intressant uppdrag via SJR i Uppsala.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Christine Stamfeldt på christine.stamfeldt@sjr.se. Vi intervjuar löpande så ansök redan idag.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg. Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT. SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES A

Titel:Teamledare till IT-servicedesk
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR har varit verksamma sedan 1993 och fokuserat på att hjälpa kunder att hitta rätt kompetens enligt behov samt att erbjuda kandidater spännande nya utmaningar. SJR IT är ett bolag inom SJR koncernen som är specialiserat på IT och digital transformation.