Systemutvecklare

Systemutvecklare

Data Ductus är ett expansivt utvecklings- och konsultföretag med kunder globalt och lokalt i branscher som telekom, tillverkningsindustri, energi, offentliga organisationer och medicinteknik. Vi tar helhetsansvar för det vi levererar, och förutom systemutveckling ingår ofta både verksamhetsutveckling, lösningsleverans och förvaltning i våra åtaganden. På vårt kontor i Uppsala är vi närmare 70 medarbetare.

Fantastisk möjlighet
Hos Data Ductus får du arbeta i en öppen och prestigelös organisation, med bra gemenskap och utan hierarkier. Samarbete, kommunikation och snabb feedback är ledord som är väl förankrade och genomsyrar hela organisationen.

Din arbetsplats kommer att vara i centrala Uppsala där du arbetar inhouse tillsammans med kollegor som besitter djup teknisk kompetens. Data Ductus strävar efter att ligga i teknikens framkant för att kunna möta och överträffa kundernas förväntningar. Därför läggs stor vikt vid att du får löpande kompetensutveckling samt personlig utveckling. Du har stor möjlighet att själv påverka i vilka projekt du arbetar dels utifrån intresse men även för att du ska fortsätta utvecklas i den riktning du önskar.

Vem är du
Vi söker dig som har en examen från datavetenskap, civilingenjör IT eller systemvetenskap. Vidare har du minst två års erfarenhet av systemutveckling, systemintegration och webbaserade system. För att lyckas i rollen har du stort intresse för programmering och goda kunskaper från ett eller flera olika programmeringsspråk och plattformar, exempelvis C#, Java, Python, TypeScript, .net core, Linux/UNIX.

Du kommer gärna med idéer och är en lagspelare som gillar att hjälpa andra att bli bättre och får saker att hända när du arbetar i ett team. Det är meriterande om du har ett intresse och kompetens inom DevOps och erfarenhet av t.ex. Azure DevOps. Andra områden av intresse kan vara kunskap om databaser, kunskap inom IP-baserade nät och konfiguration av nätverksenheter eller erfarenhet av att arbeta mot såväl Linux- som Windows-baserade miljöer.

Ansökan
I denna rekrytering har Data Ductus valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Svensson 076 855 96 94 alternativt Christine Stamfeldt 070 471 59 16 . Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-12-22.

Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Systemutvecklare
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 dec 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR har varit verksamma sedan 1993 och fokuserat på att hjälpa kunder att hitta rätt kompetens enligt behov samt att erbjuda kandidater spännande nya utmaningar. SJR IT är ett bolag inom SJR koncernen som är specialiserat på IT och digital transformation.