Drifttekniker med fokus på kvalitet

Drifttekniker med fokus på kvalitet

Du kommer att arbeta i ett globalt snabbt växande företag med huvudkontor i centrala Uppsala. Arbetsplatsen präglas av en innovativ, kreativ miljö tillsammans med ödmjuka, prestigelösa och kompetenta kollegor.

I ditt närmsta team arbetar idag tre kollegor som har ansvar för att säkerställa drift, leverans och noggrann dokumentation kring vår kunds egenutvecklade mjukvara. Det team du ingår i ansvarar även för att den interna IT miljön förvaltas och utvecklas utefter nutida och framtida behov.

För att lyckas i din roll som drifttekniker har du en naturlig känsla för service och trivs med att arbeta kvalitativt och långsiktigt. Du är väl införstådd med vikten av processer och dokumentation. Utöver detta faller det dig naturligt att se effektiviserings- och förbättringsmöjligheter och du har ett brinnande tekniskt intresse. Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom drift och support.

Din profil:
  • Utbildning med teknisk inriktning eller annan likvärdig erfarenhet
  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter
  • Mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
  • Erfarenhet av installation, drift, felsökning, underhåll av Windows Server miljöer
  • Goda kunskaper inom: MySQL, Microsoft Azure IaaS/PaaS och Microsoft O365/Azure AD
I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen ser vi att du tycker om att ha en tät dialog med dina kollegor inom olika avdelningar. Vidare tror vi att du som person har ett stort intresse av att ständigt lära dig nya saker med fokus på att hitta lösningar samtidigt som du upprätthåller en hög kvalitet. Du bör vara van vid att arbeta självständigt och att leda arbetet med att ta fram tekniska lösningar tillsammans med andra specialister inom och utanför teamet.

Ansökan
Tjänsten är ett längre konsultuppdrag via SJR med start så snart som möjligt, det finns goda möjligheter att efter avslutat uppdrag rekryteras direkt till kund.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Christine Stamfeldt via christine.stamfeldt@sjr.se. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Drifttekniker med fokus på kvalitet
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR har varit verksamma sedan 1993 och fokuserat på att hjälpa kunder att hitta rätt kompetens enligt behov samt att erbjuda kandidater spännande nya utmaningar. SJR IT är ett bolag inom SJR koncernen som är specialiserat på IT och digital transformation.