DevOps tekniker till Data Ductus

DevOps tekniker till Data Ductus

Data Ductus är ett modernt, flexibelt företag som erbjuder högkvalitativa IT-tjänster för stora och medelstora företag och organisationer. Vi arbetar nära våra kunder och bygger långsiktiga relationer där våra tjänsteområden är affärsutveckling, systemutveckling, systemintegration samt drift, förvaltning & support. På vårt kontor i Uppsala är vi närmare 80 medarbetare.
Mer information om Data Ductus gå in på www.dataductus.com

Vi söker dig som
Har ett brinnande intresse och erfarenhet inom Linux och molntjänster. Du har erfarenhet av att arbeta med olika Linux-dialekter och gillar att skriva script för att förenkla vardagen. Vi tror att du är van att hantera Docker-containers och närliggande tekniker som t ex lastbalansering.

Vi är intresserade av dig med lång erfarenhet, men även dig som är i början av din karriär. Du bör dock ha ett par års erfarenhet för att vara kvalificerad för tjänsten.

Uppdraget erbjuder dig
Du kommer att arbeta i en öppen och prestigelös organisation, med bra gemenskap och utan hierarkier. Samarbete, kommunikation och snabb feedback är ledord som är väl förankrade och genomsyrar hela organisationen.

Vi lägger stor vikt vid personlig utveckling och inte minst på våra medarbetares kompetens. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling med stora möjligheter att påverka den själv.
Vi vill förstås känna att vi har roligt på jobbet, och desto viktigare är det också att vi kan erbjuda en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. För oss är gemenskap och sammanhållning viktigt och därför arrangerar vi sociala aktiviteter.
Din arbetsplats kommer att vara i centrala Uppsala där du oftast arbetar inhouse tillsammans med kollegor som besitter djup teknisk kompetens. Data Ductus strävar efter att ligga i teknikens framkant för att kunna möta och överträffa kundernas förväntningar. Du har stor möjlighet att själv påverka i vilka projekt du arbetar dels utifrån intresse samt att du ska få möjlighet att fortsätta utvecklas i den riktning du önskar.

Du har goda kunskaper inom följande områden:
 • Linux
 • Shell script
 • Webbservrar (Apache, Nginx)
 • Automationsverktyg (t ex Ansible, Saltstack eller Puppet)
 • Övervakning
 • Serverinfrastruktur
Utöver detta ser vi gärna att du har andra erfarenheter och kompetensområden. Vi ser gärna att du har erfarenhet av molntekniker och tjänster från t ex Google, Amazon eller Microsoft.

Meriterande kunskapsområden inom scriptning: Python, Bash, .Net/C# samt nedan:
 • Lagring
 • Nätverk
 • Docker/Kubernetes
 • SQL/NoSQL
 • Deployment
 • Microsoft Server
 • MS SQL
Du bör behärska svenska och engelska väl och ha en förmåga att dokumentera på ett tydligt sätt.

Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du besitter kunskap och erfarenhet som ger dig möjlighet att se helheten i en IT-driftleverans. Förutom kunskap inom specifika områden (se kravlistan ovan) har du förmågan att se IT-leveranser utifrån ett helikopterperspektiv. Det är viktigt att du har ett grundligt driv i ditt arbete. Du behöver ha en framåtlutad inställning till din egen leverans. Din känsla för service är hög - Du hanterar både kunder och kollegor på ett inbjudande och förtroendeingivande sätt. Du trivs som lagspelare och arbetar gärna i team men kan även driva uppgifter och mindre projekt på egen hand.

Om din anställning
Ovanstående är ett konsultuppdrag där du erbjuds tillsvidareanställning hos SJR i Uppsala. Uppdraget startar så snart som möjligt och förväntas pågå löpande. Du har goda möjligheter att på sikt rekryteras direkt till Data Ductus.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Christine Stamfeldt på christine.stamfeldt@sjr.se. Vi intervjuar löpande så ansök redan idag.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg. Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT. SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB

Titel: DevOps tekniker till Data Ductus
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 dec 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR har varit verksamma sedan 1993 och fokuserat på att hjälpa kunder att hitta rätt kompetens enligt behov samt att erbjuda kandidater spännande nya utmaningar. SJR IT är ett bolag inom SJR koncernen som är specialiserat på IT och digital transformation.