Privatrådgivare till SEB Uppsala-Arlanda

Privatrådgivare till SEB Uppsala-Arlanda

Vill du göra skillnad för våra kunder och arbeta proaktivt med att bygga långsiktiga relationer? Tänker du alltid kunden först och samtidigt vill bidra till SEB's affär genom din rådgivning i olika livshändelser? Då kommer du trivas i rollen som Privatrådgivare hos oss! Vi söker nu en Privatrådgivare till vårt kontor i Uppsala-Arlanda, där du främst kommer utgå från vårt kontor i Uppsala.

Om jobbet
Du kommer att arbeta med hållbar rådgivning och försäljning till privatpersoner enligt vår metodik, både genom fysiska och digitala möten. Du arbetar med kundernas hela ekonomi och agerar på insikter kring kundernas behov både utifrån var de befinner sig i livet just nu, men också kring de framtidsplaner som kunden har. En stor del av din tid kommer du att lägga på att proaktivt boka in kunder till rådgivningsmöten. Du kommer också att träffa kunder som slussas till dig via andra kanaler, så som mäklarsamarbeten eller genom samarbetet på kontor mellan kollegor i olika roller. På kontoret Uppsala-Arlanda är vi ett härligt gäng om ca 30 personer i olika roller, fördelat mellan tre kontor. Vi har en hög energi och bra prestigelös stämning och vi gillar att skapa framgång och goda kundupplevelser genom samarbete. Engagemanget och viljan att hjälpa våra kunder med allt från enkla frågor till komplexa frågeställningar genomsyrar allt vi gör.

Vem är du?
Vi letar efter dig som är en positiv, strukturerad, ödmjuk och lösningsorienterad person som gillar mötet med olika människor. Du är en glad och nyfiken lagspelare som är bra på att bygga långsiktiga relationer och som gillar att arbeta med rådgivning. Affärsmannaskap och egen drivkraft är viktiga egenskaper i den här rollen och tillsammans med dina kollegor driver du kontorets affär framåt genom att arbeta med rådgivningen kring hela kundens ekonomi. Du ser förändring som en möjlighet och vill vara med på den utvecklingsresa som SEB har startat mot år 2030.
Rollen kräver en SwedSec-Licens för Rådgivare (inkl. Certifiering för Försäkringsförmedling), samt Bolånelicens och det är meriterande om du redan innehar dessa. Vi tror också att du har en eftergymnasial utbildning och/eller relevant arbetslivserfarenhet eller akademisk examen. Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer. Bra personer känner ofta bra personer - dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet!

Välkommen med din ansökan!
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med som Privatrådgivare i Uppsala-Arlanda. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan redan idag, men senaste datum för ansökan är den 16 oktober 2022. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Natalie Hermansson, tf. Privatmarknadschef Uppsala-Arlanda på telefon 070-739 25 37 eller e-post natalie.hermansson@seb.se. Välkommen med din ansökan!
SEB Sverige har en omplaceringsskyldighet, varför denna tjänst kan komma att tillsättas genom omplacering

Since our start 160 years ago, SEB has been guided by a strong belief that entrepreneurial thinkers combined with innovative companies are needed to create a better world. We are here to enable them to achieve their ambitions and succeed in both good and difficult times. We are the business engine of the bank, providing the financial expertise our organizational and private customers rely on. We do so with focus on our customers' needs, commitment to quality and trust, and an entrepreneurial mindset to continually improve our services. Read more: https://sebgroup.com/
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)