Företagsrådgivare till SEB Uppsala

Företagsrådgivare till SEB Uppsala

SEB är en ledande nordeuropeisk finansiell koncern med internationellt perspektiv. Vi tillhandahåller finansiella tjänster för företag, institutioner och privatkunder. Vi vill bidra till hållbar tillväxt och göra skillnad för våra kunder, aktieägare, medarbetare och samhället i stort. Genom vår expertis och höga servicenivå skapar vi möjligheter för våra kunder att fatta välgrundade beslut så att de kan förverkliga sina affärsambitioner och mål. Nu och för framtiden. Vill du vara en del av SEB?
Vill du göra skillnad för våra kunder och bygga långsiktiga relationer? Tänker du alltid kund först och vill samtidigt bidra till SEBs affär genom rådgivning? Då kommer du trivas i rollen som Företagsrådgivare hos oss! Vi söker nu en Företagsrådgivare till Uppsala.
Om jobbet I rollen som Företagsrådgivare är du en partner som är med och bidrar till att våra kunder når sina långsiktiga mål och ambitioner genom att aktivt lyssna, identifiera och agera på insikter. Du har ett såväl operativt som strategiskt ansvar för din kundportfölj med stort fokus på prospektering då vi har en ambition att växa på vår marknad. Att nyfiket hitta nya affärsmöjligheter och att med hög aktivitet träffa såväl befintliga som nya kunder blir en viktig del i din roll. Genom att arbeta med rådgivningsmöten enligt vår metodik för hållbar rådgivning säkerställer du försäljning baserat på kundernas identifierade behov och stärker vårt varumärke för såväl våra företag som dess ägare och anställda på vår marknad.
Vem är duFör att lyckas och trivas i rollen som Företagsrådgivare här i Uppsala behöver du vara en utpräglad lagspelare, men också ha ett starkt eget driv i affären. Det är en fördel om du uppskattar att nätverka på orten och internt. Det är en förutsättning att du har god erfarenhet och kompetens på företagssidan, i såväl kreditsammanhang som övriga områden. Du brinner för långsiktiga kundrelationer, affärsmannaskap och service i världsklass. Jag söker dig som arbetar i företagsaffären idag och som har bra historik både vad gäller att ta hand om befintliga kunder och i nykundsrekrytering. Jag ser gärna att du har arbetat framgångsrikt i segmentet 'SME' förut.. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och erfarenhet från liknande arbete. Du har Swedsec licens (inkl. certifiering försäkringsförmedling) samt att det är meriterande om du är diplomerad Företagsrådgivare.
Vad vi erbjuderAtt arbeta tillsammans med oss innebär en möjlighet att vara en del av en positiv och utvecklande miljö präglad av stort engagemang, kamratskap och kompetenta medarbetare. Vi finns i en fin och växande marknad med varierat näringsliv.Läs mer om hur det är att jobba på SEB www.sebgroup.com/career
På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att driva tillväxt och innovation, leverera service i världsklass till våra kunder samt skapa värde för samhället i stort. En inkluderande organisation för oss innebär en kultur där vi är nyfikna på olika perspektiv och tankar, där alla kan bidra till sin fulla potential och känner sig uppskattade och respekterade. Mångfald på SEB betyder uppskattning och respekt för varandras skillnader och bakgrund. Alla är välkomna hos oss, oavsett ålder, kön, etnicitet, tro, sexuell läggning eller funktionshinder.
Välkommen med din ansökan!Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 30 september 2022. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Ann-Katrin Hellberg, Företagsmarknadschef, på mail ann-katrin.hellberg@seb.se
SEB Sverige har en omplaceringsskyldighet, varför denna tjänst kan komma att tillsättas genom omplacering.

Since our start 160 years ago, SEB has been guided by a strong belief that entrepreneurial thinkers combined with innovative companies are needed to create a better world. We are here to enable them to achieve their ambitions and succeed in both good and difficult times. We are the business engine of the bank, providing the financial expertise our organizational and private customers rely on. We do so with focus on our customers' needs, commitment to quality and trust, and an entrepreneurial mindset to continually improve our services. Read more: https://sebgroup.com/
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)