Maskinoperatörer sökes till betongfabrik i Uppsala

Maskinoperatörer sökes till betongfabrik i Uppsala

Arbetsuppgifter

Som maskinoperatör kommer du att övervaka produktionen, hantera maskiner och utrustning samt utföra enklare underhållsarbeten för företagets flödesmaskiner. I tjänsten ingår tekniska och mekaniska justeringar och formatinställningar samt en del operatörsunderhåll.

Rollen kommer på sikt utvecklas på så sätt att du kommer lära dig flera olika typer av moment inom produktionen vilket gör att du dels kommer få varierande arbetsuppgifter men också möjlighet till ständig utveckling. Det är därför viktigt att du är flexibel och villig att hugga i där det behövs.

Formell kompetens
  • Gymnasial utbildning (gärna inom bygg, teknik eller industri)
  • Maskinvana
  • God datavana
  • goda kunskaper i svenska
Det är meriterande om du har truckkort samt erfarenhet av något typ av styrsystem.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har någon typ av industriell bakrund med erfarenhet från bygg- eller anläggningsbranschen. Du bör ha god datavana, hälsa och det är meriterande om du har erfarenhet av CNC eller andra styrsystem. Vidare bör du vara plikttrogen, ansvarsfull, noggrann, samarbetsvillig och trivas med att arbeta inom industrin.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning/Heltid/Upppsala

Tjänsten innebär arbete på 2 -skift (dag/kväll)

Du kommer att arbeta som uthyrd konsult under de första 6 månaderna för att sedan bli anställd direkt hos S:t Eriks


Tillträdesdag


Tillträde sker i börjar av januari .

Tveka inte över att skicka in din ansökan om profilen stämmer bra in på dig. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker nu maskinoperatörer till S:t Eriks betong i Uppsala. Företaget är en av Sveriges ledande leverantör av betong, plattor och marksten och har ca 400 stycken anställda. Anläggningen i Uppsala är beläget strax utanför centrum med goda bussförbindelser. Företaget befinner sig i ett intensivt förbättrings- och utvecklingsarbete för att mordanisera och utveckla produktionsanläggningen, vi kan därför erbjuda dig möjligheten att följa med på en spännande utvecklingsresa!