Tillverkningschef till S:t Eriks AB

Tillverkningschef till S:t Eriks AB

Är du en energisk ledare som drivs av att utveckla personal och hålla i förbättringsarbete? Har du tidigare arbetat i tillverkande processindustri eller liknande, där arbetsmiljö-, kvalitets-, och effektivitetsfrågor varit en del av din vardag? Då kan tjänsten som Tillverkningschef på S:t Eriks i Uppsala vara något för dig!

Om tjänsten
Som Tillverkningschef ansvarar du för att förbättra, utveckla och kvalitetssäkra företagets produktionsprocesser och produkter. Det innebär att du driver aktiviteter för att nå satta mål, t. ex. att förbättra maskintillgängligheten och bredda kompetensen hos personalen. Produktionsavdelningen består idag av ca 80 personer som du har formellt ansvar för. Till din hjälp har du fyra arbetande lagledare i produktionen som har delansvar för t ex bemanning och planering av produktion på dags- och veckobasis. Vi sjösatte en ny organisation för ett år sen och arbetar fokuserat på att öka transparens och delaktighet vilket lett till ett mycket positivt klimat. Du ingår i den operativa ledningsgruppen och rapporterar till platschefen.

Om S:t Eriks
Företaget S:t Eriks startade 1888 och är idag Sveriges ledande leverantör av plattor, marksten, murar, block och VA-system i betong och natursten. Våra kunder består av större och mindre entreprenadföretag i bygg- och anläggningsbranschen, kommuner, statliga verk samt återförsäljare. Över tre sekel har vi byggt upp resurser, sortiment, kunskap och erfarenhet som ger våra kunder nästan obegränsade möjligheter att skapa i sten och betong. Det finns många som kan gjuta plattor och rör av betong. Men inte alla erbjuder projektanpassade helhetslösningar som skapar mervärden för kunden! S:t Eriks har cirka 400 medarbetare och omsätter cirka 1 000 MSEK och ägs av Volati AB. Läs mer på steriks.se.

Om dig
Vi tror att du är en naturlig ledare och att du tidigare framgångsrikt arbetat som ledare i en produktionsmiljö. Som person är du trygg, kommunikativ, tydlig, lösningsorienterad och har förmåga att skapa en positiv förbättringsorienterad kultur, gärna med inspiration av LEAN. Du trivs med att jobba i ett stundtals högt tempo, är resultatinriktad, har god samarbetsförmåga. Du är en god förebild för dina medarbetare som du inspirerar och coachar. Har du dessutom grundläggande teknisk förståelse, ett gott ekonomiskt sinne och ett strukturerat arbetssätt kommer du att nå framgång här. Du har god datavana och det är en fördel om du har erfarenhet av Jeeves eller något annat CRM-system. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
S:t Eriks är ett välmående anrikt företag med lång historik, men som jobbar innovativt med att utveckla våra erbjudanden till marknaden. Vi har både produktion, försäljning och distribution inom företaget. I denna roll har man stor möjlighet att påverka och forma både roll och arbetssätt och driva förändring. Din grupp består av både erfarna och nya medarbetare. Tjänsten är en tillsvidareanställning och placerad i Uppsala.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) och kapacitetstest (Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteringskonsulten har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryteringskonsult går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefon/videointervju. De som går vidare efter denna får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryteringskonsult för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anette Eriksson, 018-653306 eller anette.eriksson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Tillverkningschef, Produktionschef, Produktion, Ledarskap, Planering, Uppsala, S:t Eriks, Adecco
Mer info
Kontaktperson Anette Eriksson
Telefon 018-65 33 06
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 4 dec (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.