Redovisningskonsult till S-ekonomi

Redovisningskonsult till S-ekonomi

Redovisningskonsult till S-ekonomi

Brinner du för ekonomi, service och siffror? Då ska du söka denna tjänst!

S-ekonomi söker en redovisningskonsult till vårt kontor på Fyrislundsgatan i Uppsala. Vi söker en social och driven person som klarar av att ha många bollar i luften. Ytterligare egenskaper som är viktiga för att trivas i rollen är ett sinne för siffror, noggrannhet och att man har lätt för att samarbeta.

Varför jobba på S-ekonomi?

S-ekonomi är en redovisningsbyrå som är i en expansionsfas och tillväxtresa. På mindre än tio år så har S-ekonomi gått från att vara en nystartad byrå till en av Uppsalas största redovisningsbyråer. Det är en arbetsplats där idéer från anställda uppmuntras och där alla syns och hörs. Du kommer bli del av ett team på fjorton personer med varierande bakgrunder och erfarenheter.

Uppdragsbeskrivning

Tjänstens arbetsuppgifter är varierande men är huvudsakligen inriktad på redovisning. Du kommer att bistå företagare med löpande bokföring, bokslut, deklarationer, ekonomisk rapportering, hålla kontakten med banker och myndigheter samt agera rådgivare inom olika områden.

Dina primära arbetsuppgifter
  • Löpande bokföring
  • Redovisning och bokslutsarbete
  • Deklarationer
  • Rådgivning
  • Finansiell rapportering
Personlig profil:

Vi söker dig som är lösningsorienterad, social, strukturerad och nyfiken samt har en vilja att utvecklas. Du kan hålla många bollar i luften men samtidigt vara positiv med ett gott bemötande.

S-ekonomi jobbar digitalt i Fortnox så det är meriterande om du har erfarenhet av Fortnox samt Excel. Datavana är ett krav.

Det är även meriterande om du antingen har tidigare erfarenhet som redovisningskonsult eller ekonomiassistent. Det finns inga krav på utbildning utöver en gymnasieexamen - ett glatt humör och en ambition om att lära sig fort funkar lika bra.

I och med att det är mycket kundkontakt så är det viktigt att du, helt obehindrat, kan kommunicera på svenska i både tal och skrift.

Övrig information:

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Uppsala

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ned innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekrytering@s-ekonomi.se eller ringa redovisningskonsulten Matilda Persson på telefonnummer 0760-222 942.
Mer info
Email Mejla S-ekonomi AB
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.s-ekonomi.se
Sista ansökningsdag 19 nov 2022 (50 dagar kvar)