Redovisningsekonom till redovisningsbyrå

Redovisningsekonom till redovisningsbyrå

Vi söker en självständig redovisningsekonom med bokslutserfarenhet till vårt team i Uppsala.

Arbetar du idag som redovisningsekonom eller som redovisningsansvarig och är nyfiken på att lära dig nya spännande branscher och företag? Kanske arbetar du som revisor och är sugen på att börja arbeta med praktisk och utmanande företagsekonomi?

S-ekonomi AB söker dig som är van vid att arbeta med redovisningsfrågor och som vill bli en del av vårt ambitiösa team i en trivsam organisation med högt i tak. De klienterna som S-ekonomi huvudsakligen arbetar med omsätter mellan en och 100 miljoner kronor per år.

Vi hoppas att du vill bli en del av vår organisation och medverka till våra kunders fortsatta utveckling och framgång.

Exempel på arbetsuppgifter och
ansvarsområden
  • Bokslutsarbete (månads-, kvartals- och årsbokslut).
  • Årsredovisningar.
  • Moms- och skattefrågor.
  • Deklarationer.
  • Säkerställa kvaliteten i redovisningen genom att utveckla och förbättra processer.
  • Löpande bokföring och allt som därmed tillkommer.
  • Övriga förekommande uppgifter.

Kvalifikationer och erfarenhet

Ansökande bör ha åtminstone två års
erfarenhet av kvalificerat redovisnings- eller revisionsarbete samt förmågan att hantera samtliga delar av redovisningen självständigt. Ansökande bör även kunna uttrycka sig väl i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Det är meriterande med en van användare av ekonomi-/affärssystem samt goda kunskaper i Excel.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen hos S-ekonomi AB är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och att inge förtroende till våra kunder. Det är inte förväntat att du ska driva in dina egna kunder för att fylla ut din arbetstid men kundkontakt med befintliga och nya kunder är en stor del av arbetet. Vi ser därmed att du är social, serviceinriktad och kommunikativ.

Du är en ansvarstagande person som
arbetar strukturerat och som ser vikten av kvalitet och noggrannhet i det arbete du gör. Du har en prestigelös inställning och brinner för att utveckla processer inom administration och strävar emot att upprätta enkla och tydliga arbetssätt.

Vad kan vi erbjuda dig?

S-ekonomi AB erbjuder dig ett stimulerande arbete med spännande uppdrag inom olika verksamheter och branscher. Den annonserade anställningen erbjuder flexibla arbetstider, fast månadslön, friskvårdsförmån, tjänstepension enligt ITP 1-plan och mycket mer.

Placeringsort: Uppsala

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Björk på sara@s-ekonomi.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sara Björk
Email Mejla Sara Björk
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://s-ekonomi.se
Sista ansökningsdag 15 dec 2020 (55 dagar kvar)