Teknisk projektsäljare till Comfort-Control, Uppsala

Teknisk projektsäljare till Comfort-Control, Uppsala

Vi växer och behöver förstärka med en

Teknisk Projektsäljare

till Stockholm/Uppsala

Vi erbjuder
Comfort-Control är ett välmående företag med 17 st anställda, och sitter i ljusa fräscha lokaler i Uppsala. Vi är en av de ledande aktörerna på den svenska marknaden.

Vi står inför en spännande framtid och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt inom området styrsystem för skyddsventilerade arbetsplatser, laboratorier, renrum och sjukhus.

Vi erbjuder ett stimulerande och fritt arbete där du har möjlighet att planera och styra över ditt jobb, samtidigt som du alltid har support och stöd från dina kollegor.

Lämplig bostadsort är Stockholm eller Uppsala med omnejd. Du kommer att kunna utgå till stor del från ditt hemmakontor.

Din roll
Som teknisk projektsäljare hos oss får du en viktig roll i företaget. Du kommer att jobba upp egna projekt där du bearbetar konsulter, installatörer och slutkunder. Din roll blir att ta fram och föreslå styrlösningar för luftflöden och rumstryck i laboratorie- och renrumsmiljöer.

Ditt distrikt sträcker sig över hela landet varpå du kommer att ha övernattningar.

Din profil
  • Vi söker dig som har jobbat med ventilation tidigare och förstår luft och des egenskaper. Har du dessutom erfarenhet av arbete med styr- och reglerteknik är det meriterande men inget krav.
  • Du har tidigare erfarenhet från försäljning.
  • Du är ansvarstagande med stark egen drivkraft och har en naturlig förmåga att skapa långsiktiga relationer med dina kunder.
  • Du har sinne för affärer och en stor social förmåga.
  • Du är strukturerad, noggrann och är förtroendeingivande i din roll.
Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anette Bergman på 0702-96 96 91.

Urval kommer att ske löpande.Välkommen med din ansökan redan idag!

Comfort-Control AB har funnits sedan 40-talet och är idag verksamma inom tre affärsområden. Larm- och styrsystem för skyddsventilerade arbetsplatser såsom laboratorium och sjukhus, mätinstrument för inomhusklimat samt städmaskiner och städutrustning. Sortimentet består genomgående av välkända varumärken av hög kvalitet från hela världen. Besök vår hemsida www.comfort-control.se för mer information.

Sökord: säljare, projektsäljare, teknisk säljare, teknik, utesäljare, fältsäljare, utesäljare, regionsäljare, distriktsäljare, teknik
Mer info
Kontaktperson Anette Bergman
Telefon 0702-96 96 91
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 4 apr (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!