Projektsäljare, Mälardalen

Projektsäljare, Mälardalen

Golvimporten expanderar och vi söker nu en

Projektsäljare till distrikt Stockholm - Mälardalen

Golvimporten erbjuder en säker, kostnadseffektiv och kvalitativ golventreprenad, inklusive servicetjänster, som ger slitstarka, estetiska och tilltalande golv i t ex butiker, bilhallar, flygplatser, resecenter, köpcenter och övrig offentlig miljö.

Vårt fokus är att leverera ett helhetskoncept - "Säljande golv®", där vi tar ansvar och lämnar omfattande garantier i hela värdekedjan, från lagt golv till dagligt golvunderhåll

Vi erbjuder

Golvimporten står inför en spännande och expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak.

Vi erbjuder dig ett varierande och spännande arbete i ett framgångsrikt företag med gott rykte. Vi värdesätter våra medarbetare och samarbetspartners på ett mycket bra sätt. Du kommer att få en god introduktion och har ett nära samarbete med både chef och kollegor. För rätt person erbjuds ett fritt och utvecklande arbete med generösa villkor vad gäller både lön, tjänstebil och andra förmåner.

Dina arbetsuppgifter

Som projektsäljare kommer du att bearbeta och utveckla försäljningen med nya kontakter och potentiella kunder inom vårt segment Golvservice. Kunderna är väldigt varierande med både små och stora företag, många inom detaljhandeln. Du ansvarar för hela affären där du säljer in ett koncept från ax till limpa.

Distriktet omfattar stora delar av Mälardalen såsom Stockholm, Uppland, Eskilstuna, Västerås och Örebro. Bostadsort i distriktet där du kommer att utgå från ditt hemmakontor alternativt kontorshotell.

Din profil
  • Du har tidigare säljerfarenhet B2B med goda resultat, gärna som projektsäljare.
  • Har du kontakter och erfarenhet från detalj- och/eller dagligvaruhandeln är detta meriterande.
  • Du har stort eget driv, gillar att jobba självständigt och har ett strukturerat arbetssätt.
  • Du är resultatinriktad och vet att aktivitet ute hos kund ger resultat samtidigt som kvalitet alltid måste vara i fokus.
  • Du har affärsfokus, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare.
  • Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift.
Kontakt

Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anette Bergman på 0702-96 96 91.

Ansökan

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande.

Golvimporten Golvservice AB erbjuder ett väletablerat och unikt helhetskoncept för ren entré, CleanEntrance® Entrézoner, som omfattar textil entrézon, maskiner och support, vår unika Temperseal®golvbehandling med service och garantier samt övriga eftermarknadstjänster ex. byte av golvplattor. Läs mer om oss på www.golvimporten.se

Sökord: projektsäljare, säljare, försäljare, försäljning, sälj, B2B, account manager, utesäljare, fältsäljare, distriktsäljare, regionsäljare
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 21 dec (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!