Systemadministratör till Rodenstock

Systemadministratör till Rodenstock

Är du en social och proaktiv Systemadministratör som gillar varierat arbete med både underhåll och utveckling? Då kan Rodenstock ha en tjänst för dig i Uppsala.

Om tjänsten
Som systemadministratör hos oss på Rodenstock har du ansvar för vår IT miljö. Huvudsakligen arbetar du med att säkerställa att integrationen mellan Rodenstock och våra kunders system fungerar. Det innebär daglig support till våra kunder optikerna, installationer i kunders datorer, databashantering och en del webutveckling. Du är delaktig vid införandet av nya system och uppdateringar samt supporterar företagets anställda med IT-stöd, underhåll, felsökning och installationer. Vi har idag en stabil infrastruktur och du har stöd av vår globala IT-support från vårt huvudkontor. Du kommer också att arbeta nära "Customer Support - IT & Tools" som ansvarar för våra maskiner hos kunder.

Om dig
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning och har arbetat 5-10 år i liknande roller, gärna i olika miljöer. Du besitter redan goda kunskaper i C#, SQL, Webutveckling (ASP) och EDI-kopplingar, och har lätt att ta till dig nya kunskaper. Du tycker om att arbeta självständigt med varierande uppgifter i ett stundtals högt tempo. Med din sociala kompetens upprätthåller du goda relationer med både kunder och kollegor. Du har ett strukturerat och serviceinriktat arbetssätt och utmanas av att lösa problem som uppstår. Du kommunicerar väl på både svenska och engelska då vi verkar i en internationell miljö, med engelska som koncernspråk. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Rodenstock
Med över 140 års tradition och kunnande utvecklar, tillverkar och säljer Rodenstock premium-glasögonglas och tidlöst eleganta bågar för att kunna erbjuda sina kunder den perfekta symbiosen i det unika "systemet för bättre syn". Det gör Rodenstock till en av världens mest betydande tillverkare inom ögonoptik, med 4 900 medarbetare i över 85 länder och med huvudkontor i München. I Uppsala är vi 16 medarbetare, de flesta inom försäljning, kundtjänst och produktion.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder en trivsam arbetsplats med kompetenta och professionella medarbetare. Här försöker vi alltid ha kul på jobbet och utbyta kunskaper med varandra. Rodenstock är ett stabilt och växande företag med högkvalitativa produkter. I din roll har du stor möjlighet att vara med och påverka riktningen i vår verksamhet då organisationen är platt och beslutsvägarna korta.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar Rodenstock med Adecco. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Adecco använder tester och ibland videointervju som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan snarast möjligt.

Anette Eriksson, anette.eriksson@adecco.se, 018-65 33 06.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Systemadministratör, IT, C#, SQL, ASP, programmering, webutveckling, integration, databas, Rodenstock, Adecco, Uppsala
Mer info
Kontaktperson Anette Eriksson
Telefon 018-65 33 06
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.