Ambitiösa Fastighetsmäklare till Riksmäklaren i Uppsala

Ambitiösa Fastighetsmäklare till Riksmäklaren i Uppsala

Vi hjälper nu Riksmäklaren i Uppsala att rekrytera sina blivande medarbetare. Är du en ambitiös mäklare som vill ha friheten att styra din egen arbetstid? Kika hit!

Om tjänsten och Riksmäklaren
Hos Riksmäklaren blir du en del av ett ambitiöst team med gemensamma försäljningsmål, du styr din arbetstid själv och har goda aggressiva lönevillkor. De strävar efter att vara "Mäklaren genom livet" där de hjälper kunden med sitt första bostadsköp och sedan vill följa kundens resa med t.ex. uppgradering till villa eller att hjälpa barnbarnen med lägenhetsköp.
Du kommer ha stora utvecklingsmöjligheter och är inte styrd inom en viss bostadstyp eller område, utan kan sälja allt ifrån lägenheter till tomter och lokaler. I detta lönsamma, expansiva företag kommer du känna att du kan vara med och påverka, samt ha en hög grad av frihet under ansvar.

Om Riksmäklaren
I Uppsala startades Riksmäklaren 1974 av Tiit Lüllmaa, som fortfarande är verksam inom företaget. Vårt Citykontor är beläget på Skolgatan 33 B. I mars 2013 öppnade vi kontor i Gottsunda centrum. Vi är nu närmare 25 personer, varav drygt 20 fastighetsmäklare, på de två kontoren.

Vi är verksamma inom Uppsala kommun, Knivsta kommun och Östhammars kommun med tyngdpunkt på Uppsala stad och dess kransorter, Vi hjälper till med förmedling av bostadsrätter, villor, fritidshus, tomter och kommersiella fastigheter. Vi har även hand om ett flertal större nyproduktionsprojekt.

På Riksmäklaren ser vi bostadsbytet som den största och kanske viktigaste affären du gör i livet. Vi ser oss själva som en samarbetspartner under lång tid där vi finns med i hela din bostadskarriär - allt från köpet av studentbostaden som var den första bostaden till att hjälpa dig att hitta drömvillan. Vi finns alltid tillhands när du behöver hjälp, vare sig du ska köpa eller sälja.

Hos Riksmäklaren är alla medarbetare lika värdefulla och alla har sin viktiga funktion i det lagarbete som vi värderar mycket högt. Våra medarbetare är engagerade, drivna och jobbar hårt mot sina individuella mål, samtidigt som vi tillsammans strävar mot företagets gemensamma mål. För oss är det lika viktigt att vara driven och säljorienterad som att vara en ödmjuk lagspelare.

Välkommen till Riksmäklaren - Mäklaren genom livet!

Om ansökan
Tjänsten är en direktrekrytering och skall tillsättas så snart som möjligt. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Anette Eriksson via Anette.Eriksson@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anette Eriksson
Telefon 018-65 33 06
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.