Simpleko söker inkassohandläggare

Simpleko söker inkassohandläggare

Simpleko är ett företag som utvecklar och levererar digital ekonomisk förvaltning. Våra kunder finns i hela Sverige och vi har kontor i Uppsala och Östersund. Vi är drygt 100 medarbetare som idag levererar ekonomisk förvaltning till ca 1 000 fastighetsägare där majoriteten är bostadsrättsföreningar.

Simpleko söker en inkassohandläggare till vårt kontor i Uppsala, där du tillsammans med övriga inkassohandläggare och Bolagsjuristen handlägger våra kunders utestående fordringar. Bolaget är specialiserat på ekonomisk förvaltning av fastighetskunder runt om i Sverige och det är framförallt denna typ av kundfordringar vi arbetar med.

Arbetsuppgifter
Som inkassohandläggare ingår du i en mindre grupp som arbetar självständigt med kvalificerade arbetsuppgifter. Förutom sedvanlig inkassohandläggning levererar vi fastighetsinkasso innefattande avhysningar, tvångsförsäljningar och visst juridiskt arbete. Till vår kund inom transportsektorn är vi även behjälpliga i domstolsprocesser. Arbetet är ombytligt och innebär många olika typer av kontaktytor såsom gäldenärer, ekonomer, myndigheter, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar etc. och vi har ett nära samarbete med jurister och advokater.

Arbetet i gruppen är självständigt och du ingår i en grupp av handläggare med gedigen kunskap, erfarenhet och stort förtroende för varandra. Ärlighet, engagemang och närvaro speglar gruppen som värderar högt att trivas och ha kul på jobbet.

Du har goda möjligheter att vara med och påverka verksamheten. Vi jobbar alltid proaktivt och nära kunden. Alla i gruppen är delaktiga i den ständiga utvecklingen av våra processer, rutiner och systemstöd.

Arbetstider
Vardagar kl. 8-17 med möjlighet till flexibilitet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är inkassohandläggare och har goda kunskaper inom inkasso samt grundläggande juridisk kompetens. Om Du är certifierad så är detta meriterande.

Du trivs med att jobba självständigt såväl som i grupp. Du är en lagspelare som tycker om att ha kul, är inte rädd för att tycka till och är minst lika bra på att lyssna. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och i skrift både på svenska och engelska samt kan anpassa ditt språk efter olika mottagare.

Affärsmässighet är en självklarhet och genomsyrar allt du gör. Du är prestigelös och inte rädd för att hugga i. Du kan stå upp för våra kärnvärden Långsiktighet, Trygghet, Samverkan och Nytänkande.

Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi välkomnar din ansökan löpande, dock senast 28 februari 2021, till jobb@simpleko.se. Dröj inte med Din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas löpande.

Gå in och läs mer om Simpleko på www.simpleko.se.

För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta: Anders Ringvall, Bolagsjurist, 018-18 41 42, eller e-post anders.ringvall@simpleko.se
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Riksbyggen
Hemsida https://www.riksbyggen.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Som medarbetare vill vi att du ska känna att du är viktig och delaktig. Vi vill att du tydligt kan se hur du bidrar till att vi når våra mål. Inom Riksbyggen arbetar vi kontinuerligt med att utveckla såväl ledarskap som medarbetarskap. Engagemang, ansvar, förtroende och samarbete är våra hörnstenar.