Lokalvårdare

Lokalvårdare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.
Vad ska du göra?
Som lokalvårdare inom Marknadsområde Uppland kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Arbetet är omväxlande och socialt. Du kommer att arbeta självständigt och får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

I din roll som lokalvårdare så handlar det till största del om städning av allmänna ytor på bostadsområden, t ex trapphus, tvättstugor, källare samt att städa kontorslokaler. Periodvis förekommer också storstädningar, fönsterputs m.m. Hos oss är datorn ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt. Du ska också göra digitala inköp av lokalvårdsprodukter m.m. från vår Inköpsportal.

Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder.

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom verksamhetsområdet lokalvård. Noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet är mycket viktigt i rollen. Det är också viktigt att du har lätt att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Då tjänsten innebär mycket externa och interna kontakter bör du vara en utåtriktad person som är lyhörd och smidig.

B-körkort är ett krav.

Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla medarbetare ser vi gärna att du har viss datakunskap och kan hantera datorn i jobbet.

Tjänsten är ett vikariat på 6 månader, med chans till förlängning. Heltid, med start 1 september eller enligt överenskommelse. Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2022-08-17.

Kontaktperson: Jennie Lundberg, gruppchef lokalvård MO Uppland, 018-18 41 16.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Fastighet, Lokalvård
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Riksbyggen
Hemsida https://www.riksbyggen.se/
Sista ansökningsdag 17 aug 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Oavsett vem du är, var du kommer ifrån eller vad du brinner för står vår dörr öppen för dig. Hos Riksbyggen får du utrymme att utvecklas och forma din karriär. Samtidigt blir du också en del av en stark och trygg gemenskap där vi stöttar varandra. Och där vi jobbar, har roligt och växer tillsammans på vägen mot nya mål. Välkommen in till oss!