Teknisk inköpare mot industriell tillverkning, Norra Uppland

Teknisk inköpare mot industriell tillverkning, Norra Uppland

Till vår konsultverksamhet söker vi nu en driven och vass inköpare med erfarenhet av inköp inom industriell tillverkning för placering hos vår kund i Norra Uppland.

Vi söker dig som har god kännedom av material, komponenter och maskiner för metallbearbetning, montering samt svetsning. Du har goda kunskaper inom SAP (helst), eller liknande affärssystem. Uppdraget är på projektbasis. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Start omgående enligt överenskommelse.

Omfattning:
Heltid

Arbetsbeskrivning:

Du kommer att arbeta med inköp av maskiner, material, utrustningar och även reservdelar. Inköpen kommer att variera från projekt till projekt. I ditt arbete ingår att arbeta med både delar av inköpsprocessen samt hela kedjan dvs allt från leverantörsbedömningar, förhandlingar, avtalshantering, avrop och logistik/leveransplanering. Du har daglig kontakt med leverantörer och har som målsättning att skapa ett optimalt flöde av material. Andra administrativa arbetsuppgifter kan förekomma.

Kvalifikationer:

Du är en prestigelös person som kan hantera arbetsuppgifter av både enkel- och avancerad karaktär samt arbeta i team. Du har en teknisk yrkesutbildning eller är utbildad gymnasieingenjör och har praktiska kunskaper inom inköp och logistik. Vi ser det som starkt meriterande om du har erfarenhet av en inköpsroll i inom tillverkning och maskinbearbetning och gärna goda kunskaper inom SAP. Du har erfarenhet av ritningsläsning och tolkning av tekniska underlag samt vana att tolka och hantera avtal. Du har god datorvana och erfarenhet av arbete i affärssystem samt Officepaketet. Du hanterar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakta konsultchef Camilo Garcia Sanchez, 0729889044 camilo.garcia.sanchez@randstad.se
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 23 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.