Studentpool i Uppsala

Studentpool i Uppsala

Processoperatör Studentpool

Vill du som student krydda ditt cv med ett jobb i läkemedelsbranschen och kan jobba ca 2 pass i veckan har vi uppdraget till dig.

Arbetsbeskrivning:

Som processoperatör kommer du att arbeta hos vår attraktiva och globala kund som arbetar med innovativa lösningar i Uppsala. Du startar uppdraget med en introduktionsutbildning som sker på plats för att därefter arbeta med att;
  • se till så att tillverkningsprocessen av företagets produkter går felfritt till.
  • styra och övervaka maskiner och arbeta i renrumsklassad miljö.
I din roll ingår även att genomföra regelbundna kvalitets- och säkerhetskontroller i syfte att uppnå högsta tänkbara kvalitet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har;
  • gymnasieutbildning eller motsvarande.
  • goda kunskaper i svenska i både tal och skrift för att kunna tillgodogöra dig skriftliga instruktioner på svenska.
  • Du bör kunna ta 2 pass i veckan
  • Du skall studera på minst 50% och kunna intyga detta.
Har du dessutom arbetat i en producerande miljö (vård, lager, bygg m.m), erfarenhet av repetativa arbetsuppgifter liksom av GMP, Lean 5S och tidigare erfarenhet som processoperatör? Då är det mycket meriterande, men ej ett krav.

Som processoperatör är det viktigt att du har ett högt kvalitetstänk, är noggrann och kan bidra till en trevlig arbetsmiljö och en positiv energi till gruppen. Viktigt att du trivs med repetativa arbetsuppgifter där dagarna ser relativt likadana ut. Du är en person som jobbar på och är intresserad av att arbeta mot uppsatta processer och rutiner samt följa flödesscheman.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakta konsultchef Tobias Lindberg, tobias.lindberg@randstad.se
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 20 jan (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.