Serviceminded och noggrann lagerarbetare

Serviceminded och noggrann lagerarbetare

För vår nyckelkund Galdermas räkning söker vi nu en lagerarbetare under perioden september t om december 2018.

Galderma är en global ledare inom medicinska lösningar för hud, hår och naglar, helägt av Nestlé Skin Health, ett dotterbolag till Nestlé. Avdelningen Planering & Lager tillhör Supply Chain och är placerad i Uppsala. Uppdraget är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Randstad men arbeta hos vår kund.

Omfattning:
Heltidsuppdrag, dagtid. Visstidsanställning. Perioden avser september t o m december 2018.

Arbetsbeskrivning:

Som lagerarbetare kommer du ansvara för följande arbetsuppgifter:
  • Godsmotta leveranser
  • Mottagningsinspektion med ID kontroll och provuttag
  • Plocka och packa tillverkningsordrar till produktion
  • Mottag av slutprodukt från produktion inkl kontroll
  • Hantera interna uttag ur lagret
  • Hantera returer från produktion*
  • Hantering av destruktion och kasserat material
Kvalifikationer:

Vi söker dig med erfarenhet av lagerarbete och/eller Logistik samt ERP-system. Truckförarbevis och B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du serviceinriktad, noggrann och tar egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är även angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Vi kan erbjuda dig ett omväxlande och stimulerande arbete i ett team med fin laganda.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Hanna Broström | Konsultchef | hanna.brostrom@randstad.se
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 26 aug (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tycker du om att ta egna initiativ, är noggrann i ditt arbete och drivs av att göra ett bra jobb? Har du även erfarenhet av lagerarbete eller logistik? Då har vi uppdraget för dig!