Processoperatör med intresse för Biologi, uppdrag i Uppsala

Processoperatör med intresse för Biologi, uppdrag i Uppsala

Är du en erfaren processoperatör med ett genuint intresse för biologi och teknik? Då har vi ett spännande, roligt och långsiktigt uppdrag för dig i Uppsala!

Mycket goda möjligheter till utveckling inom din yrkesroll erbjuds samt till direktanställning hos kund.

Arbetet är förlagt till vardagar, dagtid med möjlighet till flex.

Känner du igen dig i nedanstående profil och är intresserad av arbete hos oss, tveka inte att skicka in din ansökan! Uppdraget startar omgående enligt överenskommelse.

Omfattning:
Heltid

Ort:
Uppsala

Arbetsbeskrivning

I denna tjänst kommer du att få arbeta med beredning inför produktion, hantering av biologiskt material samt montering av apparatur i renrumsmiljö. Du kommer att arbeta inom produktion av medicinsk teknik med arbetsuppgifter som maskinkörning, processövervakning, avsyning, paketering, löpande produktionsdokumentation samt förbättringsarbete. Du kommer även att genomföra regelbundna kvalitets- och säkerhetskontroller.


Kvalifikationer


Erfarenhet från processindustrin eller inom läkemedelsproduktion är nödvändig för tjänsten. Kunskaper inom beredning, hantering av biologiska material samt GMP finnes starkt meriterande. Mikroskopsvana samt erfarenhet av renrumsmiljöarbete finnes också starkt meriterande. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

I övrigt krävs det hög kvalitetsmedvetenhet, stor noggrannhet och en stadig hand. Du är tålmodig, försiktig och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter.

Du har lätt att ta in och följa instruktioner och vågar ställa frågor om det är någonting som du undrar över. Du måste kunna interagera och samarbeta med hela arbetsgruppen, din sociala kompetens och samarbetsförmåga är högt värderad.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.


Sista ansökningsdag:
2018-11-25, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt!


För information:
Kontakta konsultchef Camilo Garcia Sanchez, 072-9889044. camilo.garcia.sanchez@randstad.se
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 25 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.