Montör inom elektronik till Järlåsa, start omgående

Montör inom elektronik till Järlåsa, start omgående

Vi behöver förstärka vår personalgrupp med en duktig montör för produktion inom elektronik.

Vi söker dig som är en skicklig elektronikmontör, det är fördelaktigt om du tidigare har arbetat med finmekanik, dock inget krav. Allmän kunskap inom elektronikmontering är nödvändigt.

Du kommer att vara anställd som konsult i vår verksamhet och bli uthyrd till vår kund i Järlåsa. Detta är ett långsiktigt uppdrag på heltid med start omgående. Arbetstider är vardagar, dagtid.

Vi ser fram emot din ansökan!

Omfattning:
Heltid

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna varierar och kommer innefatta främst mekanisk montering samt finmekanisk montering av elektronikkomponenter och system. Arbetet kan även innebära moment som manuell lödning, mjuklödning, maskning/avmaskning av kretskort, hålmontering, lackering av kretskort, testning och avsyning. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter hos kundföretaget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom elektronik på minst gymnasienivå och lämplig erfarenhet. För att klara av tjänsten är det viktigt att du har bra finmotorik och ett genuint intresse av teknik och produktionsarbete.


Du som söker ska ha ett stort engagemang och driv i ditt arbete. Du är noggrann, flexibel och stresstålig och har som ambition att ge kunden bästa service. Vidare är du strukturerad, lösningsorienterad och kvalitetsmedveten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
Intervjuer kommer att ske fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.


För information:
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Camilo Garcia Sanchez, 072-9889044 camilo.sanchez@randstad.se
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 26 aug (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.