Logistikkunnig lagerarbetare i Uppsala

Logistikkunnig lagerarbetare i Uppsala

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Omfattning:
Heltid. Start omgående.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna består av sedvanliga lageruppgifter så som plock, pack, inleverans, utleverans samt truckkörning av ledstaplare samt motviktstruck. Du kommer även driva frågor som rör organisering samt effektivisering av logistikflödet internt i produktionen.

Arbetstiderna är dagtid måndag - fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba i lager. Du är trygg med arbetsuppgifterna samt är driven och proaktiv i ditt sätt att arbeta. Det är krav att du har truckkort (a2 och b1). Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med planering och organisering av lager finnes detta mycket meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Markus Balldin - konsultchef. markus.balldin@randstad.se
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 25 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du ett genuint intresse för det logistiska flödet och gedigen erfarenhet av lagerarbete, gärna i en samordnande roll? Är du driven och strukturerad? Har du förmågan att organiseraoch driva projekt?Vi söker nu en logistikkunnig lagerarbetare till vår kund i Uppsala. Ansök redan idag!