Fastighetstekniker med driv och engagemang

Fastighetstekniker med driv och engagemang

Vi söker nu en rutinerad fastighetstekniker för ett heltidsuppdrag hos en av våra kunder i Uppsala. Vi söker dig som har jobbat med drift och underhållsarbete av fastigheter med inriktning mot el, kylsystem eller VVS.

Arbetstiden är vardagar mellan kl 7-16. Start omgående enligt överenskommelse. Mycket goda utvecklingsmöjligheter erbjuds!

Uppdragsgivare:
Randstad


Ort:
Uppsala

Omfattning:
Heltid

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter är mycket omväxlande, från högt till lågt.


I ditt ansvar ingår att jobba med drift, skötsel och underhåll av fastigheter. Spetskompetenser inom el, kylsystem och VVS är meriterande, du bör till exempel kunna montera WC-stol och blandare.

Det hör till din vardag att åtgärda felanmälningar, utföra ronder och besiktningar samt sköta en del av administrationen kring detta. En stor del av ditt arbete är individuellt men det finns ett gott stöd att få från kollegor. Daglig kontakt med en mångfald av människor utgör en stor del av ditt arbete.

Kvalifikationer

Du är en utbildad och rutinerad fastighetstekniker med några års gedigen erfarenhet av underhållsarbete av fastigheter eller liknande


Kunskap i styrreglering, el, kylsystem eller ventilation finnes mycket meriterande.

Du är kundserviceinriktad, händig och teknisk lagd samt van att hantera felanmälningar och kundärenden.

I övrigt har du en god datorvana samt ett genuint intresse för att vara till hjälp för människor.

Du är tydlig i din kommunikation på både svenska och engelska samt har en god prioriteringsförmåga.

Körkort B är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: kontakta Markus Balldin, markus.balldin@randstad.se
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Reparatörer
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.