Arkivarie

Arkivarie

Har du tidigare erfarenhet av att jobba som arkivarie? Har du även erfarenhet av diarieföring samt arbete inom offentlig sektor? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Ort:
Uppsala

Omfattning:
Heltid/Deltid

Som arkivarie kommer du att arbeta med registrering och diarieföring av handlingar, gå igenom det befintliga arkivet samt uppföra en ny informationshanteringsplan. Att ta fram nya processer kring informationshanteringen tillhör också uppgifterna.

Då en del av arbetsuppgifterna är att ta fram nya processer samt hanteringsplaner ingår även att vara ett stöd för verksamheten i frågor kring arkiveringslagen.

Vår kund sitter i nya och fräscha lokaler i centrala Uppsala med goda kommunikationer och lunchrestauranger. Både arbetstiderna samt tjänstegraden är flexibla.

Kvalifikationer

Vi söker en person med tidigare erfarenhet inom arkivarieyrket. Har du en arkivarieutbildning, registratorsutbildning eller motsvarande finnes detta meriterande. Du har goda kunskaper om arkiveringslagen, offentlighets- och sekretesslagen samt kännedom om GDPR, (EU: s dataskyddsförordning som ersätter PUL. Vi räknar med att du hanterar Officepaketet oförhindrat samt har en god allmän systemvana.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad, noggrann och kan hantera dina arbetsuppgifter på ett professionellt och ansvarstagande sätt. Vidare är du lättlärd och sätter dig lätt in i nya arbetsuppgifter.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Markus Balldin | markus.balldin@randstad.se |
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Administration, Arkiv & Bibliotek
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 26 aug (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.