Arkivarie för projekt hos vår kund!

Arkivarie för projekt hos vår kund!

Har du ett par års erfarenhet av att arbeta som arkivarie? Har du även erfarenhet av diarieföring inom offentlig sektor? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Ort:
Uppsala

Omfattning:
Heltid alnternativt deltid

Arbetsuppgifter

Som arkivarie kommer du att arbeta med ett projekt hos vår kund inom den kommunala sektorn. Uppdraget går ut på att strukturera upp det befintliga arkivet samt du utforma en ny informationshanterings- och gallringsplan. Arbetet kommer bedrivas självständigt vilket medför att du bör ha god kännedom kring arkiveringslagen.

Vi letar efter dig som är kommunikativ, strukturerad och självgående samt har förmåga att planera. Vidare har du ett intresse och engagemang kring att arbeta med diarieföring, arkivering samt dokumentation. Vår kund sitter i nya och fräscha lokaler i centrala Uppsala med goda kommunikationer och lunchrestauranger. Både arbetstiderna samt tjänstegraden är flexibla.

Kvalifikationer

Vi söker en person med erfarenhet av arkivering. Har du en arkivarieutbildning, registratorsutbildning eller motsvarande så är det meriterande. Det är meriterande om du har erfarenhet av att vara systemansvarig, gärna för ett ärendehanteringssystem.

Kunskaper i Offentlighets och sekretesslagen samt kännedom om GDPR, (EU: s dataskyddsförordning som ersätter PUL) är starkt meriterande. Vi räknar med att du hanterar Officepaketet oförhindrat samt har en god allmän systemvana.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad, noggrann och kan hantera dina arbetsuppgifter på ett professionellt och ansvarstagande sätt. Du sätter dig lätt in i nya arbetsuppgifter. Det är också av stor vikt att du har förmågan att prioritera dina uppgifter på rätt sätt. Du har god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift i svenska och engelska.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Markus Balldin markus.balldin@randstad.se
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Administration, Arkiv & Bibliotek
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 25 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.