Sjuksköterska till spännande uppdrag

Sjuksköterska till spännande uppdrag

Sjuksköterskor till Öron-, näs- och halsavdelning

Att hjälpa människor måste vara det finaste som finns. Vi söker därför just nu dig som är sjuksköterska och vill arbeta med att hjälpa de som behöver det. Uppdraget är på en ÖNH-avdelning och är beläget i Uppsala.

Arbetsbeskrivning:
Dygnet-runt verksamhet som vårdar patienter före och efter operation. Inom plastikområdet vårdas patienter med medfödda missbildningar, tumörsjukdomar, ansiktstrauman och brännskador. Inom ÖNH-området vårdas patienter med krupp, scopier, borttagning av halsmandlar och näsblödning samt avancerad cancerkirurgi - mikrovaskulär lambå.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av pre- och postoperativ kirurgi, avancerad sårvård som brännskador, övre luftvägar, trackvård och barn.

Omfattning:
Heltid dag/kväll/natt med start från 2018-09-01 till 2018-12-31 eller enligt överenskommelse. Om du inte har möjlighet att arbeta hela perioden, men en del, är vi öppna för dialog.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Vi på Randstad Care strävar efter att alltid ha nöjda och välmående konsulter. Vi vet vad våra konsulter arbetar med varje dag. Oavsett på vilken plats de är så räddar de liv. Med täta uppföljningar och nära dialog så ser vi till att du som anställd hos oss alltid känner dig trygg.

I din anställning ingår:
  • Förmånlig lön
  • Kollektivavtal
  • Försäkringar
  • Friskvårdsbidrag
  • Pension från första arbetade timme
  • Konsultchefer med sjukvårdsbakgrund
Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta oss:

För information: Julia Wennmark | +46733434131 | julia.wennmark@randstad.se

Mer info
Kontaktperson Julia Wennmark
Telefon 0733434131
Område Uppsala stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 1 juli (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad Care är ett auktoriserat vårdbemanningsföretag som via dedikerade konsultchefer och brett nätverk skapar utvecklingsmöjligheter för sjuksköterskor. Vi levererar bemannings- och rekryteringstjänster till vårdgivare, inom såväl den offentliga som privata sektorn i Sverige. Som konsult hos oss arbetar du i säker anställning under kollektivavtal. Vi har ett nära samarbete med våra konsulter och en kontinuerlig kontakt och uppföljning.