Distriktschef Mälardalen

Distriktschef Mälardalen

Att vara Distriktschef på Ramirent
Som Distriktschef i Mälardalen är det du som leder och utvecklar ditt distrikt i överensstämmelse med företaget målbild. Du har personalansvar för distriktets medarbetare vilket även innebär ansvar för medarbetares utveckling och du rapporterar till Region Nords regionchef.

Mer specifikt kommer du att arbeta med:
 • Budget- och verksamhetsplanering
 • Leda och ansvara för distriktets försäljning och affär
 • Säkerställa och utveckla dina underställda chefer och driften på distriktets kundcenter
 • Ansvar för ledning av distriktets miljö-, arbetsmiljö- och kvalitetsarbete.
 • Medverka i nätverk för chefer från övriga regioner inom Ramirent.

Ramirents distrikt Mälardalen består av kundcentren i Uppsala, Västerås, Sala, Strängnäs, Eskilstuna och Köping. Du kommer som Distriktschef vara ansvarig för att, tillsammans med dina kundcenterchefer och säljare, utveckla vår väletablerade affär i Mälardalen. Distriktet omsätter idag ungefär 200 mkr och sysselsätter cirka 55 medarbetare.

Gällande stationeringsort är vi öppna för att hitta en lösning tillsammans med rätt kandidat. Uppdraget innebär visst resande och viss närvaro lokalt i distriktet är en förutsättning. Som Distriktschef ingår du i Ramirent Region Nords ledningsgrupp där du arbetar tillsammans med två distriktschefskollegor, Regionchef samt stödfunktioner.

Din profil
 • Du är gymnasieutbildad, vidare utbildning företrädelsevis inom ledarskap, ekonomi eller teknik, eller motsvarande arbetslivserfarenhet är meriterande.
 • Du har erfarenhet av ledarskap och försäljning, gärna inom liknande branscher, samt dokumenterat goda ledaregenskaper.
 • Förmåga och erfarenhet att upprätta, upprätthålla och utveckla goda kundrelationer.
 • Du har god erfarenhet av ekonomiskt resultatansvar och att utifrån ekonomisk uppföljning analysera och driva lönsamhet.
 • Du har B-körkort och goda datorkunskaper i MS Officepaketet.
 • Du förstår svenska och engelska på ett obehindrat sätt, vilket är en förutsättning i uppdraget.
 • Kunskap och nätverk inom branschen är meriterande.

Personliga egenskaper
Du är en lagspelare och tycker om att driva, leda och skapa resultat tillsammans med andra. Du brinner för att utveckla dina medarbetare och gillar att ta ledaransvaret. Att du dessutom är prestigelös är en förutsättning då vi på distriktet och inom regionen arbetar tätt tillsammans och hjälps åt där det mest behövs.

Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och på heltid.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast 1/11. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Anders Djupenström, 0611-259 85
Mer info
Kontaktperson Anders Djupenström
Telefon 0611-259 85
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://jobb.ramirent.se/
Sista ansökningsdag 1 nov 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen.Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag.
Gear Up. Ramirent – Din lokala maskinuthyrare.