Sektionschef till Ragn-Sells i Uppsala

Sektionschef till Ragn-Sells i Uppsala

Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Ragn-Sells Recycling söker nu en Sektionschef för VA/FA verksamheten i Region Mitt Öst med placeringsort Uppsala.

Om arbetet
I rollen som Sektionschef kommer du att ha personalansvar för 14 medarbetare och driver utveckling och förbättringar av verksamheten tillsammans med dem. Du arbetar med uppföljning och återkoppling för att nå mål och resultat. Som sektionschef ansvarar du för budget och att verksamheten drivs enligt lagar, tillstånd och avtal. Du rapporterar till regionchef för Mitt Öst (Dalarna, Gävleborg, Västmanland, Uppland och Sörmland).

Om dig
Du har arbetslivserfarenhet inom personalledning, förändringsarbete, planering och budgetarbete. Som person är du en lagspelare och en coachande ledare, "laget före jaget" är en självklarhet för dig. I förändringar hanterar du problem och hinder tillsammans med dina medarbetare med ett tydligt fokus på genomförande och att "gå i mål". Du kommunicerar rakt och tydligt och bygger goda relationer med både kunder och medarbetare och bidrar själv till en god stämning i teamet. Du har goda kunskaper i Officepaketet och har lätt för att lära dig nya system. Körkort är ett krav för tjänsten.

Vi erbjuder dig
  • Arbete inom en av Sveriges viktigaste branscher
  • En trevlig arbetsplats med bra och kompetenta kollegor
  • Goda anställningsvillkor med kollektivavtal, pension, friskvård m.m.
  • Vi erbjuder också oberoende pensionsrådgivning genom Lifeplan
  • Kompetensmöjligheter genom vår egen Akademi
  • Friskvårdsbidrag
Om anställningen
Ragn-Sells har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Tjänsten är på heltid och har start under hösten. Ansök med CV och personligt brev senast den 29 augusti. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Anette Eriksson på tel. 018-65 33 06 eller anette.eriksson@adecco.se. Anette är tillbaka från semester den 15 augusti.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anette Eriksson
Telefon 018-65 33 06
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.ragnsells.se/
Sista ansökningsdag 29 aug 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.