Miljöarbetare till Ragn-Sells

Miljöarbetare till Ragn-Sells

Är du en serviceinriktad C-chaufför som vill bidra till vårt viktiga miljöarbete och inte har tummen mitt i handen? Då finns en ledig tjänst hos Ragn-Sells AB, ett innovativt företag inom bland annat återvinning och återanvändning.

Din roll som Miljöarbetare VA
Du kommer huvudsakligen att arbeta mot företags- och offentliga kunder med spolning/sugning och stamspolning. Ett arbete som utförs med god kvalitet och service. I arbetet ingår att hålla fordon och övriga resurser i gott skick och som miljöföretag är vi måna om en miljövänlig och kostnadseffektiv körning.

Vem är du?
Du som söker tjänsten är van chaufför med C-behörighet och ADR Tank. Har du även CE-behörighet är det meriterande. Du ska ha giltigt yrkeskompetensbevis (YKB). Har du tagit YKB efter 2009 bifogas intyg ang. genomförda delkurser. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och VVS kompetens är meriterande men inget krav. För att lyckas med tjänsten är det viktigt att du är självgående och noggrann. Tjänsten innebär mycket kundkontakt, varför du bör ha utpräglad servicekänsla. God samarbetsförmåga såväl externt som internt är också viktigt. Sammantaget innebär det att vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet. Du ska också behärska svenska väl i tal och skrift. Vi ser gärna att du har god lokalkännedom. Arbetet innehåller en del tunga arbetsmoment, vilket ställer krav på god fysik. Som medarbetare i ett miljöföretag är du självklart intresserad av miljöfrågor.

Vad erbjuder vi?
Tänk att kunna göra skillnad genom sitt dagliga arbete. Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett befattning inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Ragn-Sells är en trygg arbetsgivare. Karriärmöjligheterna är stora, vilket vi har många goda exempel på, och det stora kunnandet som finns inom företaget är en tillgång för utveckling. Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna olika typer av kulturell och etnisk bakgrund hos våra medarbetare. Vi är nämligen övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Som Miljöarbetare har man mycket frihet inom ramar, egen planering och mycket möjlighet till att påverka sin egen utveckling. Vi erbjuder även goda möjligheter till utbildning. Verksamheten i Uppsala kännetecknas av god tillväxt, hög servicekänsla med kundfokus och kreativitet och har en familjär kultur där vi månar om att ha roligt på jobbet.

Är du intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Ragn-Sells med Adecco. Vi går igenom urvalet löpande, så se till att registrera din ansökan med personligt brev och CV så snart som möjligt på Adeccos hemsida, dock senast den 26 september. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringskonsult Anette Eriksson, 018-653306 eller anette.eriksson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är fler än 1700 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge, Estland och Polen. Totalt är vi 2500 personer i hela koncernen. Koncernen omsätter över 4,5 miljarder SEK per år och våra medarbetare har fler än 1600 fordon till sin hjälp.
Mer info
Kontaktperson Anette Eriksson
Telefon 018-65 33 06
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 26 sept (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.