Säljare till kontor i Barcelona

Säljare till kontor i Barcelona

REKO söker nya talanger till vårt säljkontor i Barcelona!

REKO Marketing är ett säljbolag med kontor i Uppsala, Barcelona och på Gran Canaria. Vi representerar några av Sveriges starkaste varumärken inom TV-, telecom- och elbranschen m.fl.

Hos oss kan du förvänta dig en snabb fot in i teamet. Alla våra coacher och ledare har mångårig erfarenhet inom försäljning. Vi förser dig med goda erfarenheter och kompetenser som du kan ha nytta av i alla sammanhang livet igenom – vi vet att kommunikation och försäljning är något du har nytta av, oavsett vad du sysslar med i framtiden.

Du kommer att få tydlig feedback och coachning som gör att du snabbt kommer in i uppgiften och givetvis en gedigen utbildning som fortlöper så länge din karriär pågår hos oss. Samtliga ledare och coacher har en lång dokumenterad säljerfarenhet vilket säkerställer att du som individ kommer att få bästa möjliga förutsättningar för att lyckas. Transparens och tydlighet i dina säljsiffror och netto/ångergrad är viktigt, därför får varje medarbetare uppföljning av detta med tydliga kundunderlag. Som evidens på att våra metoder är framgångsrika så har vi vunnit prestigefyllda priser som bl.a. 'Årets Säljbolag', 'Årets Ledare' och 'Årets Säljare'.

Vi söker dig som:
 • Bor eller drömmer om att bo i Barcelona
 • Är social och utåtriktad
 • Gillar att vinna och blir triggad av utmaningar
 • Brinner för utveckling
 • Vill göra karriär inom försäljning & marknadsföring
Erfarenhet av försäljning är ett plus men inget krav då vi har lång erfarenhet av att utveckla vår personal från grunden.

Det moderna kontoret ligger ett stenkast ifrån stadens centrum. Bara minuter bort finner du hjärtat av staden, Plaza de Catalunya, samt mestadels av allt det Barcelona har att erbjuda i form av stränder, restauranger, uteliv och kulturarv. Med en hög livskvalitet och samtidigt låga levnadsomkostnader har Barcelona blivit en av de främsta städerna för utlandssvenskar att etablera sig i.

Personalen är vår ryggrad och det är lika viktigt för oss att du trivs och lyckas – som det är för dig själv. Vi är kända för vår framgångsrika företagskultur och utöver de fantastiska förmånerna man plockar på sig genom att representera Sveriges ledande företag så kan vi även erbjuda:

 • Fast lön och provision utan tak samt bonusar.
 • Ersättning av flygbiljett.
 • Kontinuerliga säljutbildningar och individuell coachning.
 • Enormt goda karriärmöjligheter då du kommer in i en etablerad organisation som befinner sig i expansivt skede där ledare alltid blir lyfta internt.
 • Kontinuerliga tävlingar som handlar om allt ifrån bonusar till teknikprylar och resor.
 • Möjlighet att flytta mellan våra andra kontor på Gran Canaria och i Uppsala.
 • Vi är behjälpliga i sökandet efter bostad samt allt pappersarbete som behövs för att komma igång som svensk i Spanien.
 • Friskvårdsbidrag, en härlig arbetsatmosfär, spanskakurser, skapandet av ett vinnande team och mycket mer.
Passar du in på beskrivningen och vill bli en del av REKO Barcelona? Då skickar du in din ansökan innehållande en personlig beskrivning samt ett telefonnummer som vi kan nå dig på. Gör det som många inte vågar – men de flesta drömmer om! Välkommen in med din ansökan och till Barcelona!

Övrigt

Lön, ersättning och förmåner
En fast lön som trygghet för dig samt en rörlig del i form av provision utan tak. Ersättning för flygbiljett. Tävlingar utöver det vanliga. Friskvårdsbidrag.
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://rekomarketing.com/
Sista ansökningsdag 12 aug 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

REKO Marketing är ett säljbolag med kontor i Uppsala, Barcelona och på Gran Canaria. Sedan vi startade 2013 har vi befunnit oss i en positiv tillväxtfas. Våra kunder återfinns i det svenska toppskiktet av olika branscher så som TV-, telecom- och elbranschen m.fl. Vi vägrar att gå i gamla fotspår och våra metoder har bevisligen gjort oss framgångsrika inom försäljningsmarknaden - vi har bland annat vunnit utmärkelsen för Årets Säljare, Årets Säljbyrå och Årets Ledare hos en av våra största uppdragsgivare - Canal Digital. Vi vill alltid ha ut mer av arbetet och är allergiska mot lagom. Det är dessutom lika viktigt för oss att du lyckas som säljare som det är för dig.