Är du driven, positiv och vill utvecklas som försäljare? Gillar du tanken på att ha roligt på din arbetsplats medan du jobbar på din egna framgång tillsammans med likasinnade kollegor?

Då är REKO Marketing jobbet för dig! Vi söker nu oslipade diamanter som har viljan på rätt plats!

Eftersom du kommer få utbildningar och alla förutsättningar för att lyckas här på REKO Marketing har vi inget krav på tidigare erfarenhet eller utbildning. Hos oss erbjuder vi ett utvecklande och gynnsamt arbete i en positiv och utvecklande arbetsmiljö. Vi har en ledning med otaliga års erfarenhet inom branschen vars största önskan är att se dig lyckas i allt du tar dig för och nå din fulla potential. Under din tid hos oss kommer du att erhålla kunskaper samt erfarenheter som du kommer ha användning för vart livet än leder, framför allt om målet är att jobba med försäljning och marknadsföring. Att du sedan får ha kul både på och utanför arbetet, med diverse tävlingar och aktiviteter är inte att förakta. Vi jobbar alltid för att växa och utvecklas – samtidigt som vi har roligt på vägen. Genom kontinuerliga utbildningar, teambuilding och coachning kan vi växa tillsammans.

Vi erbjuder

 • En fast lön i grunden plus provision utan tak samt bonusar
 • Kontinuerliga säljutbildningar och individuell coachning med våra prisbelönta coacher och ledare samt tydlig uppföljning av din utveckling, dina resultat och ditt kundunderlag.
 • Kontinuerliga tävlingar som handlar om allt ifrån teknikprylar till utlandsresor.
 • Enormt goda karriärmöjligheter då vi befinner oss i ett expansivt skede.
 • Möjlighet att jobba på våra utlandskontor i Barcelona eller på Gran Canaria - där vi har sammansvetsade team av svenskar.
 • Friskvårdsbidrag, härliga kollegor, frukost varje måndag och mycket mera.
Som innesäljare hos oss på REKO Marketing kan du förvänta dig en snabb fot in i teamet. Alla våra coacher och ledare har mångårig erfarenhet inom försäljning. Du kommer att få tydlig feedback som gör att du snabbt kommer in i uppgiften och givetvis en gedigen utbildning som fortlöper så länge din karriär pågår hos oss. Våra metoder har bevisligen gjort oss framgångsrika inom branschen då vi vunnit utmärkelser för 'Årets Säljbolag', 'Årets Ledare' och 'Årets Säljare'. Vår personal är det viktigaste vi har - så din utveckling samt framgång är av största vikt för oss på REKO Marketing.

För att trivas och lyckas hos oss ser vi att du är
 • Social
 • Positiv
 • Envis
 • Driven
 • Talar svenska obehindrat.
Vi befinner oss i ett expansivt läge och ska nu utvidga vårat team med 5 ambitiösa säljare. Tidigare erfarenhet av försäljningen är inget krav men givetvis ett plus, ännu viktigare är dock att du passar in på beskrivningen. Om du gör det så skicka in din ansökan till: uppsala@rekomarketing.se - så kommer vi ta kontakt med dig så snabbt som möjligt!

Har du frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta Joakim Jaksen på e-post: joakim@rekomarketing.se eller tel: 072-2009909.

(Nyckelord: Försäljning – Telefonförsäljning – Abonnemangsförsäljning – Innesäljare-
Försäljare/Säljare)
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://rekomarketing.com/
Sista ansökningsdag 10 dec 2019 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Konkurrenskraftiga lösningar

REKO Marketing existerar för att hjälpa företag med spetskompetens inom försäljning och kundservice.
Vårt mål är att leverera kvalitativa resultat till nordiska aktörer och bistå marknaden med anpassade och skräddarsydda lösningar inom samtliga försäljnings- och kundvårdskanaler.
I branscher som förändras i snabb takt där konkurrensen är hög så måste varenda kundkontakt värdesättas. Med andra ord så ställs det höga krav på ett företags kundorienterade områden för dess överlevnad och tillväxt.
Genom en lång erfarenhet, innovation och tydliga mål så har vi levererat kvalitativa resultat, till både små, medelstora och stora bolag, i form av att behålla kunder samt nytt kundintag.

Vi värdesätter varje kundkontakt

Varje dag har vi kontakt med tusentals kunder på uppdrag av våra uppdragsgivare och varenda kundkontakt är lika viktig, oavsett utfall. Sedan oktober 2013, när organisationen slog upp sina dörrar, har vi hjälpt bolag med både kort- och långsiktiga projekt och våra nyckelkunder återfinns i toppskiktet bland svenska företag där samarbetet har sträckt sig över flera år nu.