Är du vår nästa stjärnsäljare? Bli en del Canal Digitals ledande säljteam!

Är du vår nästa stjärnsäljare? Bli en del Canal Digitals ledande säljteam!

REKO Marketing fortsätter att växa och vi söker nu dig som vill representera Nordens ledande TV-distributör – Canal Digital.

Som innesäljare hos oss på REKO Marketing kan du förvänta dig en snabb fot in i teamet. Alla våra coacher och ledare har mångårig erfarenhet inom försäljning. Du kommer att få tydlig feedback som gör att du snabbt kommer in i uppgiften och givetvis en gedigen utbildning som fortlöper så länge din karriär pågår hos oss. Våra metoder har bevisligen gjort oss framgångsrika inom branschen då vi vunnit utmärkelser för 'Årets Säljbolag', 'Årets Ledare' och 'Årets Säljare'.

För att lyckas och trivas i tjänsten hos oss så ser vi att du:
  • Är social och utåtriktad
  • Älskar att vinna och blir triggad av mål
  • Brinner för utveckling
  • Behärskar det svenska språket obehindrat.
Erfarenhet av försäljning är inget krav men givetvis ett plus. Vi har lång och lyckad erfarenhet av att utbilda oerfarna säljare till stjärnor och vidareutbilda redan duktiga säljare. Vi sätter högt värde i vår företagskultur och vår personal är vår ryggrad så det är givetvis lika viktigt för oss att du trivs och lyckas - som det är för dig själv.
Vi jobbar alltid för att växa och utvecklas – samtidigt som vi har roligt på vägen. Genom kontinuerliga utbildningar, teambuilding och coachning kan vi växa tillsammans och vi erbjuder bl.a. följande:
  • En fast marknadsmässig lön i grunden plus provision utan tak samt bonusar
  • Kontinuerliga säljutbildningar och individuell coachning med våra prisbelönta coacher och ledare samt tydlig uppföljning av din utveckling, dina resultat och ditt kundunderlag.
  • Kontinuerliga tävlingar som handlar om allt ifrån teknikprylar till utlandsresor.
  • Enormt goda karriärmöjligheter då vi befinner oss i ett expansivt skede.
  • Möjlighet att jobba på våra utlandskontor i Barcelona eller på Gran Canaria - där vi har sammansvetsade team av svenskar.
  • Friskvårdsbidrag, härliga kollegor, frukost varje måndag och mycket mera.
Passar du in på profilen och vill bli en del av REKO? Då ber vi dig skicka in din ansökan innehållande en personlig beskrivning samt ett telefonnummer som vi kan nå dig på. Urval och rekrytering sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan redan nu! Välkommen in!

Har du frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta Joakim Jaksen på e-post: joakim@rekomarketing.se eller tel: 072-2009909.

(Nyckelord: Försäljning – Telefonförsäljning – Abonnemangsförsäljning – Försäljare/Säljare)
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rekomarketing.se
Sista ansökningsdag 3 aug 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

REKO Marketing är ett säljbolag med kontor i Uppsala, Barcelona och på Gran Canaria. Sedan vi startade 2013 har vi befunnit oss i en positiv tillväxtfas. Våra kunder återfinns i det svenska toppskiktet av olika branscher så som TV-, telecom- och elbranschen m.fl. Vi vägrar att gå i gamla fotspår och våra metoder har bevisligen gjort oss framgångsrika inom försäljningsmarknaden - vi har bland annat vunnit utmärkelsen för Årets Säljare, Årets Säljbyrå och Årets Ledare hos en av våra största uppdragsgivare - Canal Digital. Vi vill alltid ha ut mer av arbetet och är allergiska mot lagom. Det är dessutom lika viktigt för oss att du lyckas som säljare som det är för dig.