Säljare till RA Motor AB

Säljare till RA Motor AB

Om rollen
Som en del av vår satsning framåt expanderar vi på alla avdelningar och söker därför engagerade bilsäljare till både vår begagnat- och nybilsavdelning. Som säljare hos oss brinner du för försäljning och att skapa de mest nöjda kunderna. Att lyckas med bilförsäljning hänger mycket på dig, det krävs tid, engagemang och driv.
 • Uppsökande försäljning genom digitala nätverk, fysiska träffar eller liknande
 • Underhålla och sköta bilhallen tillsammans med övriga säljare
 • Färdigställa bilar för leverans i samarbete med administration och service
 • Värdering och inköp av begagnade bilar
 • Hantera finansunderlag och administration kring bilköp
Vi söker Dig som är driven och tar initiativ till affärer och som alltid har affärsmöjligheter i åtanke. Som säljare är du förtroendeingivande, disciplinerad och social. Ett krav är att du minst har ett par års relevant arbetslivserfarenhet inom försäljning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning av bilar. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer!

Att sälja bil på RA Motor kan innebära högt tempo så du ska kunna hantera stress på ett bra sätt och kunna ha många bollar i luften.

Viktigt för tjänsten:
 • Erfarenhet av försäljning
 • Social och framåtdriven
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • B-körkort
 • Datorvana

Meriterande:
 • Säljare från branschen

Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast lön samt prestationsbaserad lön.

För mer information om tjänsten på vår nybilsavdelning kontakta Reza Sedighha på telefon 018-182889 och för tjänsten på begagnatavdelning kontakta Krister Ericsson på telefon 018-182682. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Samtal undanbeds från rekryteringsbolag då vi sköter anställningsprocessen själva.
Mer info
Kontaktperson Reza Sedighha
Telefon 018-182889
Område Uppsala stad
Yrkesroll Fordon, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ramotor.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är grundat 1992 och vi är idag 46 anställda i bolaget. Vi har under åren vuxit kraftigt och planerar en fortsatt expansion under de kommande åren. Föregående år uppgick försäljningen med 2600 bilar och omsatte 430 miljoner kr.

RA Motor AB ingår i en koncern där Alsike Maskin AB är systerbolag till RA Motor AB

Hos oss på RA Motor är det personlig service med stort engagemang som gäller.