Reservdelsman/kvinna

Reservdelsman/kvinna

Reservdelsman/kvinna till RA Motor AB

I samband med en expansiv utveckling av våra 4 nybilsmärken Hyundai, Honda, Subaru och Maxus, söker vi nu en reservdelsman/kvinna med erfarenhet av branschen. Du kommer tillsammans med en kollega ansvara för hanteringen av reservdelar och tillbehör både gentemot vår egna verkstad och externa kunder. I tjänsten ingår bland annat att sköta lagerhanteringen, reservdelsbeställningar och försäljning av reservdelar.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som reservdelsman/kvinna eller liknande. Du har goda datorkunskaper och trivs med att arbeta både administrativt samt med service. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som mekaniker eller kundmottagare/servicerådgivare är detta meriterande.

På vår nya moderna verkstad är vi idag nio trevliga mekaniker och sex kundmottagare. Vi är en auktoriserad fullserviceanläggning för Hyundai, Honda, Subaru och Maxus samt en stor andel med begagnade fordon.

Kompetenskrav
Vi ser gärna att du har arbetat eller arbetar som kundmottagare i liknande företag eller har ett arbete med liknande typer av uppgifter. Du har goda datakunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Datorvana i digitala boknings/lagerhanteringssystem är meriterande

Personliga egenskaper
Arbetet kräver en förmåga att kunna hantera en del stressiga situationer och att kunna hålla en hög servicegrad med en lugn och positiv inställning. Vi söker en person som har en hög servicekänsla och en förmåga att se lösningar ur kundernas perspektiv.. Du har god samarbetsvilja och drivs av att få kunder att känna en positiv känsla.

Vårt mål är att inom vårt område bli den bästa verkstaden i staden för våra kunder.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Henrik Hanning, henrik@ramotor.se, 018-18 26 80

Ansökan
Skicka din ansökan via knappen "Ansök nu". Genomgång av ansökningar och intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan redan idag.

Samtal undanbeds från rekryteringsbolag då vi sköter anställningsprocessen själva. Ansökningar sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Henrik Hanning
Telefon 018-18 26 80
Område Uppsala stad
Yrkesroll Fordon, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ramotor.se/
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RA Motor är en fullserviceanläggning för Hyundai, Honda, Maxus, Subaru samt en av landets större aktörer på begagnade bilar. Företaget är grundat 1992. Vi är ett 40 tal personer som arbetar i den nya anläggningen vid södra infarten till Uppsala. Under de senaste åren har vi vuxit kraftigt och omsättningen uppgick till ca 400 mkr föregående år och mer än 2000 bilar sålda.

Hos oss på RA Motor är det personlig service med stort engagemang