Reservdelsman/kvinna till RA Motor AB

Reservdelsman/kvinna till RA Motor AB

I samband med expansiv utveckling av våra fyra nybilsmärken Hyundai, Honda, Subaru och Swift, söker vi nu en reservdelsman/kvinna med erfarenhet av branschen. Du kommer tillsammans med en kollega ansvara för hanteringen av reservdelar och tillbehör både gentemot vår egna verkstad och externa kunder. I tjänsten ingår bland annat att sköta lagerhanteringen, reservdelsbeställningar och försäljning av reservdelar.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som reservdelsman eller liknande. Du har goda datorkunskaper och trivs med att arbeta både administrativt samt med service. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som mekaniker eller kundmottagare/servicerådgivare är detta meriterande.

På vår nya moderna verkstad är vi idag nio trevliga mekaniker och sex kundmottagare. Vi är en auktoriserad fullserviceanläggning för Hyundai, Honda, Subaru och Swift samt en stor andel med begagnade fordon. Vi vill att du talar flytande svenska, både i tal och skrift samt att du behärskar engelska. Andra viktiga egenskaper är noggrannhet, självständighet men också att vara kommunikativ då vi alltid kommunicerar med våra kunder och kollegor. Självklart har du körkort, datorvana samt är en framåt person. Tjänsten innefattar heltid måndag-fredag 07.00-16.00

Vårt mål är att inom vårt område bli den bästa verkstaden i staden för våra kunder.

Släpp kopplingen, gasa på och skicka in din ansökan i högsta fart till: henrik@ramotor.se
0704678482

Varmt välkommen!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 maj (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RA Motor är en fullserviceanläggning för Hyundai, Honda och Subaru samt en av landets större aktörer på begagnade bilar. Företaget är grundat 1992 Vi är ett 40 tal personer som arbetar i den nya anläggningen vid södra infarten till Uppsala. Under de senaste åren har vi vuxit kraftigt och omsättningen uppgick till ca 450 mkr föregående år och mer än 2000 bilar sålda.

Hos oss på RA Motor är det personlig service med stort engagemang