RA Motor söker Upplands bästa säljare

RA Motor söker Upplands bästa säljare

RA Motor expanderar och fortsätter ta marknadsandelar i både nybil och begagnatförsäljning

Vi söker därför en en kundorienterad säljare med rätt ambition. Du kommer att ansvara för din del av våra nybilsmärken, Hyundai, Honda, Subaru samt Swift husbilar.

Du kommer ingå i ett framgångsrikt säljteam där din insats är avgörande. Din vardag kantas av engagemang, säljmål, viljan att lära dig och med strävan att vi tillsammans ska bli bäst och förstahandsvalet för kunden.

Du ska vara positiv och utåtriktad med lyhörda öron, förmåga att ta egna initiativ men också vara en lagspelare. Vi förutsätter att du tidigare jobbat med försäljning, eller har dokumenterad säljutbildning. Uppsökande verksamhet är meriterande då det är aktuellt i bilbranschen. IT kunskap, B-körkort, flytande svenska i tal och skrift är ett krav. Tjänsten omfattar 100% och är en fast anställning.

Lossa handbromsen, gasa på och maila din ansökan i högsta fart till ted@ramotor.se märk med säljare. Dock senast den 25 april. Vi intervjuar löpande. Vid frågor, välkommen att ringa 0708-350999
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 apr 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

RA motor är en fullserviceanläggning med auktorisation för Hyundai, Honda, Subaru och Swift husbilar samt en av Upplands största aktörer på begagnade bilar. Vi är ett härligt gäng med 41 anställda varav idag 9 säljare. Under åren har vi vuxit kraftigt och föregående år uppgick försäljningen med 2600 bilar.